3 és 4 millió között sportkocsi? Leírásban bővebben!
Fogmosás megvolt?
Na sipirc fogat mosni, aztán anyu felolvassa neked az estimesét!
"És egyből nyomom rá a mínuszt."-Leszarjuk!
3-4millióból egy épkézláb sportkocsit sem találsz ami 2008 utáni!
És ha olyan kell ami 18 éves srácnak jó lehet 3-4millióból akkor ezeket ajánlom:
-Vw golf 7/polo
-Audi a3
-Renault megane/clio
-Citroen c4/c3
-Honda jazz/civic
-Toyota corolla
Nem bunkózásból mondom de egy 18évesnek szigorúan tilos erős autót venni!!És hogy miért?? Mert semmi vezetési tapasztalata nincs és ha átveszik a lóerők az irányítást abból nagy baj lehet!!
Ha lenne első autóra 3 és fél millióm egy autóra, vennék egy ilyet: [link]
És a maradékból szervizelném.
3 napos mákos lecsó
ha 3és fél misid lenne rá akkor nem hiszem hogy 2771ccm benzint vennél aminek a gyári vegyese is 10,5liter,a valós meg kb 12.
én 3,26 ért vettem az autómat /Audi A3/ de hülyét is kapnék ha annyit zabálna.
kérdező.
audi a5 4misiért nem igen van értelmes 2008utáni,3.0 tdi.
gyorsan felnéztem hahu-ra.
2db 2010-est kidobott 4,5re ért 160 ezer km-errel meg 203ezerrel de hogy egyik sem annyi az is biztos.
én új 2015-16-es audi A3-asokat szoktam nézni ott is már 150ezerrel van hirdetve elég sok.
és azok csak 2,5éves autók.
egy A5 10-es gyártással 3.0 tdi-vel biztos hogy sokkal de sokkal többet futott,ha nem akkor meg stabilan 5misi felett lenne az ára.
valamint a papírmunka,biztosítás nem egy kis összeg ilyen autó esetében.
csak az átírás 160ezer felett lenne.plusz ha nem magyar papíros minimum az is egy 100as. 18évesen főleg ha városi vagy biztosításba meg bele sem merek gondolni mennyi lenne.
Szerintem egy ferrarit vegyél vagy egy Bugatti Veyron, én se tudta dönteni így megvettem mind akkor kettőt
13/f vállalkozó programozó mérnök orvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!