3 millió Ft-ig szeretnék autót vásárolni, melyiket ajánlanátok?
Volkswagen golf VI 1.4 Tsi
Mazda 3 1.6
A golf VI jobban tetszik viszont kissé tartok a Tsi motortól. Vélemények, tapasztalatok?
Illetve ha tudtok ajánlani másféle típust, szívesen fogadom. Lehetőleg benzines legyen és megbízható.
Dízelt nem szívesen vennék ezért az Renault az 1.5 Dci-vel kiesik. Viszont nézegettem és Megane-t 1.6-os benzines motorral. Ültem már ilyenben és nem tűnik rossznak a sok negatív megítélés ellenére.
Lexus IS 250 szép autó, de nem ez lesz a megfelelő.
A frissített 1.2 tce motor (133le) egyáltalán nem problémás motor az elődével ellentétben,én inkább ezzel választanám a meganet,persze az 1.6szívó se rossz!Nekem is tce van(1.8)és brutál erősen viszi az espace kasztniját!
És ha valaki le akar dumálni ne halgass rá,7éve csak renaultom(scenic 2011,grand scenic 2014,espace 2018) van és még soha semmi gondom nem volt velük,úgy hogy évi 40ezret beleteszek a kocsijaimba alaphangon!És ha még mindig nem tudtalak meggyőzni az igazamról akkor gondolkozz csak el hogy a taxik 40-50%-a megane/scenic és rengeteg cég használ meganet céges autónak, na vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!