Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek 4 millió...

Milyen autót vegyek 4 millió ft-os határig?

Figyelt kérdés

Szeretném a tanácsotokat kérni új autó vásárlással kapcsolatban.

Amit mindenképpen szeretnék bele: -légkondi, pótkerék, elöl elektromos ablak.

Ami előnyt élvez fontossági sorrendben: Minél erősebb motor (dízel vagy benzin is lehet) lehetőleg minél jobban pakolható tágas legyen főleg ledöntött hátsó ülésekkel. Jó lenne ha lenne rajta ledes nappali menetfény de nem ez dönti el melyiket választom.

Ha meg ez az ár kevés ahhoz amit várnék tőle akkor jól térítsetek észhez, hurrogjatok le hogy hol álmodtam ezt mert ilyen nincsen. Mindenképpen új autót szeretnék, pontosan tudom hogy kb miket vehetnék ebből használtan, vagy alig használtan, de volt már több használt kocsim is, most megengedhetem magamnak hogy először üljek olyanba aminek az ülését még nem fingták tele mások (annyira) Előre is köszönöm a válaszokat.

A márka és a presztízs nem érdekel különösebben.

2018. júl. 10. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Nos én ha újat vennék az KIA lenne, nézegesd őket használtautón ott is vannak újak.
2018. júl. 10. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Suzuki Vitara gl+ 4.2 millioert viheted
2018. júl. 10. 20:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Dacia duster?
2018. júl. 10. 20:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Kiat akarsz venni, csak veletlenul irtad a daciat gondolom.
2018. júl. 10. 20:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Dusterekben nem értem az 1.5ös motort keveslem. De akiknek az van a közelemben mindenki azt mondja hogy jó... bár en nem éreztem tágasnak...

De 4 millióig elég jo kis Skoda Octaviakat tudsz venni amik szinte újak. Elég tágasak keveset esznek.

2018. júl. 10. 20:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Kia Stonic 3 999 000 ft. Picit jobban nez ki es jobb, mint egy Duster.
2018. júl. 10. 20:26
 7/10 anonim ***** válasza:
A dacia duster az jó.Az 1.5dCi motor közel sem gyenge!
2018. júl. 10. 20:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Opel Astra
2018. júl. 10. 20:50
 9/10 anonim ***** válasza:

a 4 millió szerintem pont az az ár, amihez még picit még hizzá kéne tenni, hq új kocsit akarsz. 5 körül már válogathatsz.

4-ből csak a Dacia jön ki. A Ladát gyirsan felejtsd el :)) kell neked egy egy KIA ceed vagy Suzuki Vitara, vagy Ford Focus

2018. júl. 11. 00:52
 10/10 anonim ***** válasza:

4 milláért már bőven kapni alig használ, még teljeskörü gyári garanciás kocsikat is.

Én azokat nézném. Sokkal többet fogsz így kapni a pénzedért és a gyári garancia is megnyugtathat, ha félsz tőle, hogy megint befürdesz.

2018. júl. 11. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!