Opel Vectra B típusú autó vásárlásakor mit kell nézni rajta?
Az automata klímának van egy gyakori hibája, méghozzá az, hogy csak a 9. legmagasabb fokozaton fúj levegőt.
Rozsdásodást figyelni kell, küszöböknél, kerekeknél.
Elektromos ablak gyakran szorul.
A kombiban csomagtartónál futó vezetékek gyakran feszülnek és elszakadnak. Ez okozza, hogy a csomagtartó ajtó és az ablakfűtés nem működik
Úgyszintén igaz, hogy az ajtókat gyakran nem zárja a központi zár, a fent leírt probléma miatt (feszül az ajtóban a vezeték, később szakad).
Ezeket érdemes megnézni. 2008 óta egy 2001-es Vectra B tulajdonosa vagyok. A fent leírtak közül az utolsó és a rozsdásodáson kívül az összes jelentkezett. Ezenkívül a 10 év alatt egy termosztátra és egy főtengely helyzet jeladóra költöttem a kötelező szervizeken túl. Ha jól karban van tartva, sosem hagy az út szélén. Nem fiatal kocsik (a legfiatalabb 2002-es), de kinézetre szerintem még ma is megállja a helyét.
Ha kombit akarsz akkor legfőképp azt nézd meg,hogy nem építettek fel vele már vagy 10lakóparkot!a leült hátulja illetve a csomagterben szetszakadt es összekaristolt kárpitok tipikus jelei ennek!Ha vonohorog is van rajta akkor ez egyebkent 100%-ig biztosra vehető!
Azon kivul rozsda,gyakorlatilag bárhol....még a nagytetőn is!En egyenkent lebeszelnelek a tipusrol,ha csak nem talalsz valami normalis peldanyt ami nehez lesz!es az nem is kéccázér' lesz hirdetve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!