Használt autó vásárlásakor lehet -e alkudni?
Persze, sőt minden eladó úgy adja meg az árat, hogy alkura számít.
Nagyon-nagyon ritka az olyan autó ami alku nélkül cserél gazdát
Nem lehet kell is!
Apám akár milyen pöpec a járgány nem vedz alku nélkül semmit! Ez a fájdalom díj ha valami galiba van utána, amiért ugye legtöbb esetben rekl. Nincs!
Mekkora összeggel lehet kezdeni az alkut
egy 890.000 forintért kínált autó esetében?
Figyel először is az autó állapotától függ majd az eladótól és persze tőled is!
Kell egy határozott de nem bunkó személyiség tőled!
Nézd át rendesen az autót ismerd fel a hibáit mert ugye egy korrekt árú patika autóból nem lehet sokat kicsikarni!
Alkunál hivatkozhatsz a hibákra de ne az autód sértegesd mert azzal csak felba...d az eladót! Ha nem akar engedni mert van olyan akkor el kell döntened, hogy kell az autó, megéri e vagy nemes egyszerűséggel ott hagyod! Mint mondtam ha van hibája az autónak ami szemmel látható akkor kell hogy engedjen kivéve, hogy ha nagyon áron alul adja! Még egyre figyelj van olyan is aki meghirdet egy korrekt áron egy autót/motort és aztán személyesen simán tudsz nagyobb összegeket alkudni na ilyen nincs akkor valamiért szabadulni akar tőle a "nagyobb" ár meg csak egy csali volt!
Ja és ezt tapasztalatból írtam!
Ugye apám a nagy alkukirály vett egy skodát úgy hogy a eget is lealkudta! Mondtam neki, hogy valami nem stimmel de Ő meg volt győződve.....
Szinte az előtt pár napal vettem én a bömöst...nem engedtek belőle de patent volt! Neki ez persze nem tetszett!
Na most nekem még mindig van egy Bmw-m
apámnak meg egy hengerfejes gyújtásproblémás skodája...😂🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!