Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autómban szól a nyelestenge...

Az autómban szól a nyelestengely csapágy. Mi történhet ha továbbra is így használom?

Figyelt kérdés
Vettem egy Renault megane 2001-es évj. autót, tudtam a hibáról, és így elég jó áron jutottam hozzá. Sikerült szerezni hozzá egy bontott váltót, viszont addig nem akarom cserélni, míg ez bírja. Üresben zörög a váltó, kuplungolásra elhallgat, menet közben nincs hangja.

2018. júl. 11. 10:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Krisztina,

kinyomócsapágy lesz az. Mikor a váltót írod, akkor az egészre gondolok, ezért tévesen gondolod, hogy váltócsere.

A váltó nyeles tengelyén van a kinyomócsapágy. Ezért a következőképpen lehet ezt orvosolni.

Leveteted a váltót, és kicserélteted a csapágyat. Egyben megnézed, hogy milyen állapotú a kuplung rajta.

2020. jan. 18. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!