Nyelestengely csapágy csere?
Figyelt kérdés
Érdeklődnek általában mennyibe szokott kerülni a fenti alkatrész cseréje? (Alkatreszekre 50% kedvezmenyem van).
Illetve mennyire sürgős ennek a cseréje, alapjaraton lehet hallani a zajt, ha kuplongot benyomom elhallgat.
2016. dec. 1. 09:44
1/8 A kérdező kommentje:
2002es vw polo 1.4 benzin
2016. dec. 1. 09:44
2/8 anonim válasza:
Elég sürgős, mert a csapágyak kopása miatt lesz egy kis játéka a tengelyeknek, és emiatt összefeszülhetnek a fogaskerekek, és lepattoghat belőlük.
Kicsivel 100 ezer forint alatti összegre számíthatsz, nem az alkatrész a drága, hanem a munkadíj.
3/8 anonim válasza:
Nekem 107000 került suzuki swift s.szervizbe maszek 80000 válalta volna gari nélkül .ne halogasd a cserét
4/8 A kérdező kommentje:
Kuplung cserevel együtt volt ennyi? Azt se artana nekem es így nem kell 2x kivenni a valtot. ( kuplung szett 25e)
2016. dec. 1. 15:51
5/8 anonim válasza:
Nekem kuplung nélkül volt 91500 három éve, Almera. Szerintem a kuplungra plusz munkadíjat számolnak fel, mert a váltó leszerelésekor azt nem szedik szét teljesen. Kuplungostól, mindennel együtt szerintem 150 körül lesz.
6/8 A kérdező kommentje:
Szakszerviz vagy maszek?
2016. dec. 1. 17:18
7/8 anonim válasza:
Ha szakszerviz alatt márkaszervizt értesz, akkor maszek. De váltóra specializálódott maszek.
8/8 anonim válasza:
Sz.szervizbe 1.3 s swift 2008- s 107000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!