Első autónak mit?
Figyelt kérdés
Most lett meg a jogsim, szeretnék autóval dolgozni járni. Milyen megbízható autót javasoltok egy 22 éves srácnak, ami nem suzuki swift. 500 ezret gondoltam rá.2018. júl. 10. 21:11
11/15 anonim válasza:
Ha dízel, akkor 190-es vagy 124-es Mercedes is szóba jöhet ennyiért. Ha nem egy leharcolt példányt fogsz ki akkor jó ideig elpusztíthatatlan.
12/15 A kérdező kommentje:
Áh, akkor már marad az F astra. Köszönöm!
2018. júl. 11. 22:07
13/15 anonim válasza:
Nem tudom aktuális-e még, de körülnézhetsz a Citroen Saxo-k és a Peugeot 106-osok között, vannak használhatóak, dízelben is, bár azzal óvatosabban kell bánni. Tudom ajánlani a Renault Twingo-t, 1,2-es 16 szelepes 75 lovas benzinmotorral. Fiatalabb, mint az F astra, meg mint az előbbi 2 autó, 6 litert fogyaszt, nagyon fürge még autópályán is, ráadásul ennyiért találsz jó állapotút akár klímával. Nekünk volt a családban 2 is, megbízhatóak!
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Peugeot nem játszik, többire ránézek! <3
2018. júl. 19. 19:56
15/15 A kérdező kommentje:
Jó ez a Renault is jaja!Aajj, dilemmázok még akkor, bemegyek közeli használtautósba nálunk. Kösz mindenkinek
2018. júl. 19. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!