Nagy Pávián kérdése:
Maruti 800 mennyire lenne jó választás első autónak?
Figyelt kérdés
megbízhatósága érdekelne,fogyasztás (mondjuk 800 köbcenti csak nem eszik sokat),javíthatósága és annak az ára.....(igen tudom ha ütközök vele én húzom a rövidebbet,nem ez érdekel!)2018. júl. 8. 22:05
1/10 anonim válasza:
suzuki swiftel sokkal jobban jársz
2/10 anonim válasza:
Én is akartam Marutit, de annyit eszik mint az Omegánk (9 liter is akár ) plusz kényelmetlen. Nekem a városi cirkáló Swift lett most meg 126 Polskit nézek, az is sokat eszik, de tök poén. Maruti meg szereti elhagyni a kerekét , vagyis kitöörni.
3/10 anonim válasza:
Akkor már inkább egy swift. Minden szempontból jobb.
4/10 A kérdező kommentje:
9 liter? ez most komoly? na még a kerekét is elhagyja...egyre jobb,csak mert nagyon olcsón adják őket azért nézegettem ilyen irányba (100 alatt is találni,persze van vele otthon dolog)
2018. júl. 8. 22:33
5/10 anonim válasza:
25 év körüli autónál nincs értelme megbízhatóságról beszélni, viszont egyszerű, mint a faék. Ha van még hozzá alkatrész, akkor biztos könnyű javítani. Ha jól működik, akkor nagyon takarékos kiskocsi. Ugyanennek modernebb változata a Daewoo Tico, inkább azt vennék. Annál is jobb a 2004-2006. körül árult Suzuki Alto. Ha esetleg futja arra, azt ajánlom. Országúton, takarékosan vezetve 4,5 liter körül elmegy, ha nagyon spórolsz, 4 literig is lemehetsz.
6/10 anonim válasza:
Jó vicc az a 9 liter...
Polski sokat fogyaszt? Édes fiam! Mi anno mikor a gengszter váltás után mentünk vele ki németbe se evett többet 5 liternél. Persze egy jól beállított karbi is kell
7/10 D. Brasco válasza:
Igen...nekünk meg az 1200-es zsiguli evett 3.5liter,sőt termelte a benzint mikor 4-en plusz a csomagok meg utánfutó meg szembeszél meg stb stb mentünk végig emelkedőn felfelé 120-al.......
A kerdesre meg annyit,hogy a maruti mára gyakorlatilag kihalt!A maradek is nem veletlenul kerul annyiba amennyibe!Tenyleg sokkal jobban jarsz egy swifttel vagy twingoval vagy barmilyen regebbi kisautoval mint ezzel!
8/10 A kérdező kommentje:
és swiften belül melyik lenne jobb,1.0 v 1.3? jelentős a fogyasztásbeli különbség? igazából csak motor más bennük nem? ( igen jól látják nem nagyon értek hozzá)
2018. júl. 9. 20:43
9/10 anonim válasza:
Ezres az 3 hengeres hidrotőkés, automatába sokat eszik, manuálisba meg városba költséghatékony, és ha már abból indulunk li, hogy amikor volt a nagy hideg, az én 1.3as Swiftem ami 95-ös az már két perc itán fűtött, akkor egy ezres hamarabb. Én sokat használom pályán is a Swiftem, ezért nekem szempont, hogy menjen , tudjon haladni a megengedett sebességgel. Az ezres sajna csak tényleg városba jó. De ajánlani tudom még a Ford Fiesta mk4 et ( 1996 körüli) masszívabb mint a Swift, van benne szervó és légzsák is, a tükrei kicsik és a szivargyújtó nehéz helyen van és kp. zárat egy nap beletenni még egy profi szerelőnek is. Amiről beszélek az 37kw-os mint az ezres Swift, viszont 1.3-as és őszintén szólva jobban gyorsul mint a Swift. De nézz körül Skodáéknál is, arról nem tudok mondani semmit,de sokan szeretik.
10/10 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm a válaszokat ment a zöld
2018. júl. 9. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!