Első autónak tényleg a suzuki swift a legésszerűbb
választás?
Figyelt kérdés
Nyilván nem vagyok milliomos így nagyon fontos szempont a fenntartás. Akkor ez a típus jöhet csak szóba vagy esetleg van még más is, ami ilyen kategória?
Igazából az emberen múlik hogy milyen autót lehet a kezébe adni. Olyan dolog, hogy ismerek oylan tizenéves srácot akinek egy 10 milliós autót is engednék vezetni, mert tudom hogy nem őrült módjára közlekedik, és ismerek olyan 30 fölöttit is akinek még a robogót is soknak tartom.
Megbízhatóságban viszont biztosan egyik elgjobb választás, mellette még ott a G Astra is akár, azokkal sem nagyon lehet mellényúlni, de kerettűl független még vannak alternatvák, kérdés mennyi az annyi?
2018. máj. 6. 01:05
2/11 anonim válasza:
Ez attól függ, mire akarod használni azt az autót.
2018. máj. 6. 01:51
3/11 anonim válasza:
Városi kisautónak jó, de egyébként inkább mást vennék, mennyi a kereted? Meg az egyik legjobban lopott típus én ezért is 2x meggondolnám, hogy azt vegyek-e...
2018. máj. 6. 07:20
4/11 anonim válasza:
Nekem nem engedte a párom. Mitsu Coltot vettünk- 98ast ugyan de olyan gyönyörű állapotút sikerült kifogni,hogy letagadhatna jó pár êvet a kocsikám. Nővérem első kocsija Matiz. Sajnos azzal voltak gondok már.
2018. máj. 6. 07:59
5/11 anonim válasza:
Nem, csak általában úgy akarnak első autót venni, hogy pénz nincs rá. Akinek van 4-5 milliója, nem gondolkozik kacsa swiftben (az újak szóba jöhetnek, de az megint más kategória).
2018. máj. 6. 08:56
6/11 anonim válasza:
Nem, csak sokan úgy akarnak tiniként autót venni, hogy annyi pénz van rá, mint egy jobb biciklire. Annyiból pedig nem sok értelmes választás van.
2018. máj. 6. 09:30
7/11 anonim válasza:
4es örülök hogy párodnak sikerült az akkori swiftnel meg rosszabb torestesztu autót kiválasztani. Nem volt sok lehetőség de sikerrel járt. :)
Különben az a régi Swift nem rossz olcsó hozzá minden. Akkori Ford focus Benzines se igazán problémás darab akkor még egy VW golf se volt ám rossz így van lehetőség.
2018. máj. 6. 10:02
8/11 anonim válasza:
Ha ismeri az autója és a saját képességeit, akkor tökéletes. Olcsó, olcsón fenntartható, megbizhato(ha nem csak hajtottak, mint szodas a lovat).
Vad elozgetesektol és a Rolls-Royce luxustol eltekintve szerintem nagyon jó autók.
2018. máj. 6. 10:06
9/11 anonim válasza:
hidd el azt sem olyan olcsó fent tartani nekem is az van 98-as és nem az olcsó sz art rakom bele (cserébe nem is zörög semmi) meg amit mondanak hogy suzuki szar úgy jött ki a gyárból hogy már zörgőtt minden és csak a motorja meg a váltója jó....
2018. máj. 6. 10:50
10/11 A kérdező kommentje:
500 ezer lenne rá a keret. Ez az autóra menne, szóval ez nem tartalmazza az atíras és biztosítás költségét.
A legfontosabb szempont a megbízhatóság és az olcsó javítási és alkatrész költség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!