Első autónak Opel vectra? Milyen tapasztalatok vannak, milyen motorral érdemes?
Figyelt kérdés
17 vagyok és első autó lenne. A családba vannak új opelok, azokat csak dícsérik. Én ezért gondoltam C vectra-ra. Kizárólag autómata váltósat szeretnék, erről is van tapasztalata valakinek? Esetleg hasonló kategóriájú autó szóbajöhet.2018. júl. 8. 12:45
1/10 anonim válasza:
A kínálat alig 15%-a automata, nem véletlenül valószínűleg.
Egy fiatal srácnak nem tudom miért kell ekkora autó. Én inkább néznék Astra-t, valami 120-130 lóerős motorral.
2/10 anonim válasza:
nekem anno volt egy 2002-es vectra C-m, 2.2 benzines motorral. kb fél év után eladtam, amennyi benzint és olajat megevett...
3/10 A kérdező kommentje:
Eddig nem valami meggyőző😨
2018. júl. 8. 13:06
4/10 anonim válasza:
vegyél inkább egy ford focus II-t, hidd el jobban jársz első autónak.
5/10 anonim válasza:
Ha jól keresel és van sok pénzed a javításra vegyél, de én biztosan nem vennék ekkora autót
6/10 anonim válasza:
Ez benzinesbe minimum 9-10 litert fog enni, dízelből is 6-7 litert.
17 évesen miből fogod tankolni?
Ha az automata váltó tönkremegy ki tudsz csengetni 200-300 ezer Ft-ot?
Egyáltalán minek ekkora autó? Úton van már a harmadik gyerek?
A helyedben én Corsát, Fiestát, Polót, ilyesmiket nézegetnék.
7/10 anonim válasza:
arról nem is beszélve, hogy kezdőként nem jó autómatát venni mert egy életre elfelejted azt amit tanultál
8/10 A kérdező kommentje:
Már automatához szoktam fél év alatt. Nekem nagyon nem vált be a manuális. Egy Passattal vizsgáztam és most egy insigniát hajtok, de szeretnék valamit, ami az enyém. Nem egyedül kell fenntartanom, közös érdek, hogy ne apám kocsiját használjam.
2018. júl. 8. 14:17
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit utánnanézek a fiestáknak. Zöld ment mindenkinek.
2018. júl. 8. 14:19
10/10 anonim válasza:
Ja hogy apuék finanszírozzák...
Akkor vegyed ami tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!