Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak mit?

Első autónak mit?

Figyelt kérdés
Most lett meg a jogsim, szeretnék autóval dolgozni járni. Milyen megbízható autót javasoltok egy 22 éves srácnak, ami nem suzuki swift. 500 ezret gondoltam rá.
2018. júl. 10. 21:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mazda vagy Toyota vagy Nissan.
2018. júl. 10. 22:01
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
Elhitették veled , hogy gáz a Suzuki, mondjuk igaz, én sem tudtam felszedni vele a legjobb csajt sulis koromba. :) Viccelek, nem is akartam, mert nemi beteg volt. Lényeg, hogy akkor ott van az F Astra. Vagy a Ford Fiesta ,vagy Renault Twingoo ( egy ó vagy kettő?) Vagy Fiat Punto, Skoda Felicia, Fabia.
2018. júl. 10. 22:17
 3/15 A kérdező kommentje:
:DDD
2018. júl. 10. 22:55
 4/15 anonim ***** válasza:
Ja, az F Astra 1.6-os motorral több odafigyelést igényel vásárlás elött. ;)
2018. júl. 10. 22:57
 5/15 anonim ***** válasza:
G astra
2018. júl. 10. 23:14
 6/15 anonim ***** válasza:
Az Astra szerintem is jó választás, viszont inkább az F Astra. Inkább ugyanabból a típusból a régebbi kínálat teteje mint az újabb alja. F Astrából ennyiért sokkal inkább találsz jó állapotút, valamit nem árt valamennyit félretenni, ez egy öreg autó, bármi megtörténhet. A rozsdára nagyon figyelj! Az F Astra mellett szól a fényévekkel igényesebb beltér is. A G astráé nagyon csúnyán kopik, de újonnan is undorító volt. Olcsóbb és igénytelenebb beltere talán csak a Daciaknak van.
2018. júl. 11. 00:11
 7/15 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem ertek az autokhoz, a belson kivul mi szol meg az F es nem a G mellett? Koszonom az eddigieket!
2018. júl. 11. 09:51
 8/15 anonim ***** válasza:
Az ára, ugyan olyan jó mind a kettő csak az F Astrából előbb veszel 400 ezerért olyat ami jó és elfogadható míg a G Astrából lehet, csak 600 ezerért találsz számodra megfelelőt. De ha nem értesz hozzá akkor miért ellenséged egy Swift? Első ( és második ) autóm Swift volt, gyakorolni akartam, hogy pár hét után át tudjak ülni A Omegára, de beleszerettem a Swiftbe, pedig csak ideiglenes volt, én is lesajnáltnak véltem a Swiftet, meg, hogy #egybőlmeghalokhaütközök című helyzet volt, de ennél igénytelenebb autóval még dolgom nem volt, kötelező szerviz évente 15 ezer úgy, hogy fékeket is cserélek , gyertyán,olajon,szíjakon,szűrőkön túl. Míg Omegába mindez 45 ezer, meg a gumikat is utánam dobják potom 20 ezerét 4-et ( használt 90%-os, de városba jó ) mondjuk klímám van, egy hiányzik, de csak szűk parkolóba, szervó... és itt kell vigyázni, nem mindegyik F Astrában van szervó és nehéz mozgatni nélküle.
2018. júl. 11. 10:34
 9/15 A kérdező kommentje:
Kösz a hasznos választ, gondolkodom még rajta akkor.
2018. júl. 11. 21:21
 10/15 A kérdező kommentje:
Ja megvan mi a bajom, hogy dízel kell,mert 60km-re van a munkahely.
2018. júl. 11. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!