Szerintetek ez megéri?
Figyelt kérdés
szeretnék venni egy autót olyan 1,2 millió körül mazdát akartam de nagyon sok rossz véleményt hallottam így inkább akkor nem kell. Szerintetek dízellel van gond?
2018. júl. 9. 08:39
3/9 anonim válasza:
Dieselnel szamolni kell az alkatresz plusz költségeivel, kettőstömeg, pdf ha van benne, egr, turbó, magas nyomáson működik pont ezért drágább bele minden, igen könnyen csak a fogyasztásra lesz olcsóbb, kevesebb a fentartási költségek meg az egekbe emelkedhetnek, inkább benzin+lpg-t vennék ill. benzin + cng, dieselem van ugyh. tudom mi a pálya de már csak leélem a kocsit és tervben van egy új benzin+cng 1.4 motorral
5/9 anonim válasza:
benzinest vegyél! a mai dízelek pocsékok! vagy rakjál bele duramax mocit!
6/9 anonim válasza:
Ha nem leélni veszed és rendesen karban tartod, akkor a dízel még mindig jobb választás. Nyilván, ha nem költesz rá és csak várod hogy szétessen sokba fog kerülni.
Személy szerint inkább Golf V 1.9 PDTDI-t javasolnám
7/9 A kérdező kommentje:
golfokat csúnyáknak tartom :(
2018. júl. 9. 11:47
8/9 anonim válasza:
Kereskedő által árult, külföldről behozott dízel? Ha egy tekert, kilométermilliomos sz@rt akarsz, akkor vedd csak meg nyugodtan.
9/9 anonim válasza:
A Ford Focus szerintem jobb választás, és mindenképp szívó benzinesben venném. Sokkal kevesebb nyűg van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!