Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 megéri?

BMW E46 megéri?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek az E46 BMW-k, élmény vezetni. Viszont az érdekelne, hogy mennyiért mennek azok, amik nem széthajtottak, karbantartották? Szóval nem a legalját nézegetem, mindenképpen egy megkíméltebbet. Csak benzines érdekel. Légyszi olyan kommentek ne legyenek, hogy te sznob, stb. Erre nem vagyok kíváncsi. Köszönöm előre is.
2018. júl. 4. 09:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Manapsag nagyon nehez olyat talalni ami jo. Vagy muszakilag bajos (muanyag es gumi reszek elrohadnak a kortol es hotol, a motorral is lehetnek gondok foleg az N esekkel), vagy rohad a kuszobnel, ivekben, also reszeken. Vagy mindketto. Ami egyik sem az masfel milla. En most szantam ra magam egy kulso generalra, majdnem minden elem lakatolando volt, korrozio, serulesek, regi gitt felrepedt stb, es telifeny mindenre. Meg muanyagozas. Annyi volt mint amennyiert eladhattam volna, de azt nem akartam.
2018. júl. 4. 09:37
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Az E46 nem a sznob kategoriaba tartozik hanem a proliba :D nep auto lett, telen nem lehet hasznalni es osszessegeben baromi rossz , tenyleg nem lehet jot talalni
2018. júl. 4. 10:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Miert ne lehetne telen hasznalni... amugy inkabb a e36 a proligyerek auto mert gombokert van.
2018. júl. 4. 10:44
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

E36, E46 egyremegy. Amióta ömlenek az 1-2 ezer eurós 320D-k az országba, teljesen elvesztette a presztizsét az autó. Persze ettől függetlenül korántsem volt rossz autó, de ma biztos nem vennék. Lehetetlen olyat találni ami nem rohad, nem volt törve és talán műszakilag se két kerékkel van a bontóban. Ami pedig szerintem megérné, egy ellenőrzött előéletű nem kilómétermilliomos 330Ci, de az meg 3 millió körül van már... Márpedig annyira viszont nem jó autó, hogy ennyit adjak egy 230 lóerős 17-20 éves autóért... rondán öregszik a beltere, kopott, kiült mindegyik... Szerettem volna én is 330-at, de miután megnéztem párat... és pofátlanul elkérnek 2-essel kezdődő összegeket a még lelakottakért is, csak mert coupé meg nagy motor... elmehetnek a francba. Ennyiért már van Impreza, 350z, GTI Golf, Cupra Leon, Type-R Civic, S3 Audi, Audi TT, ST Focus, bármelyik értelmesebb és nagyobb kultusz autó mint egy "mezei" E46.

Jól gondold át...

2018. júl. 4. 11:04
 5/9 D. Brasco ***** válasza:
Biztos hogy nem éri meg,már csak azert sem.mert a hazai allomany kb 98%-a vasarlasra alkalmatlan nímetbű behozott levedlett lom!A maradekert meg annyi penzt kérnek hogy azert mar tenyleg bőven van más alternativa!
2018. júl. 4. 12:05
 6/9 walk w1th mee ***** válasza:

320d-m volt e46.SOHA TÖBBET!

2év alatt ráköltöttem több mint 3 ezer eurót,pedig jó bőrben volt. oké hogy költeni kell rá mert bmw én költöttem is de folyton kibabrált velem valami. ne,ne ess hibába. ezek már kirohadtak a világból.konkrétan mondjuk én mentem is vele rendesen,amikor az olaj meleg volt tüzeltem neki,nem birta.legutóbb:klimakompresszor elromlott,új kellett volna bele mondom nembaj még ez nem gond,másnap elrúgtam neki de nem nagyon,leszakadt a hátsó hid a padlólemeztől és csak a rugó tartotta. akkor döntöttem el hogy eladom,1hétre rá vitték is hál isten! 1700euróért odaadtam,legalább nem mérgesit többé. ja és 3500ért vettem és tényleg jó bőrben volt akkor ,megadtam mindent ami kellett az autónak,még is sz0ptam vele.

2018. júl. 4. 17:54
 7/9 anonim válasza:
Az ilyen soha többet meg soha ne vegyél faszokra ne hallgass. Én 2 éve vettem 300k kmel amin már kivolt cserézve minden finomság amit kikell és guess what semmi baja max néhány helyen puklis lett a festék és ennyi. Ne rontsák el a kedved azok akik nem tudják hogy meg mit kell megnézni az autón vásárláskor. Fiatalabb srácoktól próbálj meg venni akik már beleuntak, nem azért adják el mert roncs ne kereskedőtől mert ott csoda ha 2000ből 1 normális akad. Aki telen nem tudja hasznalni az vegyen szuzukit az talan nem fordul ki alola. ✌🏻
2019. aug. 25. 11:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Adom az utolsó válaszát, én is a végén meguntam az ilyen okoskodást, hogy gatyád rámegy stb es azert is vettem egyety persze fél évig keresgéltem, na azóta megvan az autó, 320d 350 ezer km+ es nincs vele gond, tény, hogy vigyázok rá és nem taposom szét, de sokan olyan tragèdiát csinàltok ebből, mintha nem lenne megoldás. Ha rossz lesz eladod legfeljebb olcsóbban de legalabb meglátod milyen, kikell probálni miért ne? Nèha merni kell kockáztatni ès akármilyen is lesz annyièrt eltudod adni hogy az àrán veszel egy swiftet astràt stb. hogy legyen mivel mozogni, ha meg jó lesz akkor tudod èlvezni. Csak ne mondj le arról ha neked az a vágyad.
2020. márc. 3. 21:08
 9/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előző két válaszolóhoz. Ha egy ilyen autónak megadod, amire szüksége van, ő is páratlan élményt fog adni cserébe. Egy 325i vagy 330i manuális váltóval telitalálat, sok sikert!
2020. máj. 30. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!