Simson starnak a tankját mivel pucoljam ki?
Nagyon sok kis apró rozsda darab és ehez hasonló dolgok vannak a tanknak az alján, de ha már úgy is leszedem akkor gondoltam, hogy jó lenne valamivel át mosni és ehez kellene tanács, hogy mivel álljak neki.
Válaszokat előre is köszönöm.
18/f
Egyszerűbb helyeken vesznek egy marék hatlapfejű M10x20-as csavart vagy köveket, beledobálják, és fél napot rázzák. Utána RO 55-tel feltöltik még egy napra. (állítólag coca colával is fel lehet, azt mondják az is fémig lemarja, másért nem, én poénból kipróbálnám mit csinál)
Meg mindenféle csoda tankfestéket lehet kapni jó pénzért, amivel ki lehet kenni belül, de a sima két komponensű festékkel épp ugyan azt a hatást lehet elérni. Ezt már kipróbáltam, nálam nagyon jól bevált
Legutóbb egy darab kutyaláncot és 2dl. maradék fékolajat borítottunk a szomszéd 40 évesJunak tankjába, és felváltva rázogattuk vagy egy negyedórát. Gyönyörű szép fényes lett!
(mondjuk amilyen hangja volt annak a "mixelés"-nek, nem is csoda hogy a rozsda elmenekült. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!