Simson stárnak mi lehet a baja hogy ha rárúgok egyet akkor durran egy nagyot a kipufogónál?
Figyelt kérdés
tehát valamelyik reggel indítottam, és durrant egy nagyon nagyot, mintha lőttek volna egy vadászpuskával, és nem indult el, utána rárúgtam megint egyet, akkor is dirrant de akkor kisebbet, és harmadik rúgásra meg elindult, mi lehet a baja? gyertyával lehet valami? utána kivettem a gyertyát drótkefével megtisztítottam visszatettem és nem csinált azóta ilyent, ja és durranás után mikor beindult, akkor alig akart felpörögni, és nagyon nagyon elkezdett füstölni a kipufogó, pár mp után abba hagyta a füstölést és működött2013. jan. 14. 13:29
1/15 anonim válasza:
Az lehet a baj hogy túl szivattad.Vagy az aksid gyenge vagy hamis az aksi,mármint lehet cellazárlat is.
2/15 anonim válasza:
Valószínű hogy túlszivathatad így benzin jutott a kipufogóba
és emiatt durrant. Még lehet gyújtás gond pl elszennyeződött gyertya abnormális szikra.
3/15 A kérdező kommentje:
ez simson star 50-es, nincs benne akkumulátor, és ja valószínűleg túl lett szívatva
csak az a helyzet hogy ilyent már melegen is csinált, szívtó nem volt neki húzva, üzem meleg volt a blokk, és rárúgtam és durrant, de akkor is lehet hogy csak el nem égetett benzin került bele
2013. jan. 14. 13:58
5/15 anonim válasza:
Szerintem akkor fesszabályzóra mérj rá!
6/15 anonim válasza:
Utolsónak
Ha nincs benne akku akkor nincs benne feszszabályozó sem
7/15 anonim válasza:
De van benne feszszabályzó, ugyanis a motor "akkusítható".
8/15 anonim válasza:
Na akkor ma is tanultam valamit D
De azt nem hiszem hogy a gyújtás tekercse feszültség szabályozott
9/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, azé két három durranás miatt nem méregetek én semmit, mert amúgy meg jól működik :)
2013. jan. 14. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!