Simson stárnak mi lehet a baja hogy ha rárúgok egyet akkor durran egy nagyot a kipufogónál?
Figyelt kérdés
tehát valamelyik reggel indítottam, és durrant egy nagyon nagyot, mintha lőttek volna egy vadászpuskával, és nem indult el, utána rárúgtam megint egyet, akkor is dirrant de akkor kisebbet, és harmadik rúgásra meg elindult, mi lehet a baja? gyertyával lehet valami? utána kivettem a gyertyát drótkefével megtisztítottam visszatettem és nem csinált azóta ilyent, ja és durranás után mikor beindult, akkor alig akart felpörögni, és nagyon nagyon elkezdett füstölni a kipufogó, pár mp után abba hagyta a füstölést és működött2013. jan. 14. 13:29
11/15 A kérdező kommentje:
jó de nem értek hozzá, azt sem tudom hogy mi az az előgyújtás, amúgy meg kb. egy éve állította be egy motorszerelő az egész gyújtást, meg cserélt rajta megszakítót plusz kondenzátort
2013. jan. 15. 16:43
12/15 kgpassat válasza:
Akkor vidd el szerelőhöz!
És mondd meg neki, hogy ami jó, azt ne cserélje ki utángyártott lomra, főleg, ha eredeti!
13/15 A kérdező kommentje:
de az a helyzet, hogy ebbe asszem még a megszakító és a kondenzátor is eredeti volt, mivel ezt a blokkot megvettem, szinte még járatósan, és azóta nálam van, és alig volt használva az egész blokk, és egyszer csak nagyon gyorsan tönkretette a vadiúj gyertyát is, alig bírt pár kilómétert a gyertya, ekkor úgy gondoltuk ki kell lassan cserélni a kondenzátort, egyszer meg nem akart beindulni, nem volt szikra semmilyen gyertyával se, és akkor elhívtuk a szerelőt, és kicseréltettük vele a kondenzátort, meg a megszakítót, plusz állítótott a gyújtáson, az egész tekercset lehet mozgatni, vagy forgatni, azon mozdított, és teljesen jól működött, beindult, ment, nem tette tönkre a gyertyákat, és egyszer motoroztam vele úgy 1 órát az udvarba, folyamatosan mentem vele, nyáron 30-35 fokban, és mikor akartam leállítani akkor durrant egy nagyon nagyot, olyant h megilyedtem tőle, és hát azóta egyszer kétszer csinált ilyent, és most megint durrant egyet, és azért írtam ki a kérdést
2013. jan. 16. 13:52
14/15 anonim válasza:
Gyertya, gyújtás vagy mindkettő. Nekem is volt ilyen problémám de egy gyertya cserével és egy kis gyújtás állítással szuperált is :)
15/15 A kérdező kommentje:
ja, szerintem is a gyertya durrant, vagyis a gyertya miatt
2013. jan. 17. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!