Simson starnak nagy a 0.4mm-es gyertyahézag, be sem indul ekkora hézaggal, mi baja lehet?
Figyelt kérdés
kb 0.2-0.3-as gyertyahézaggal működik, ha nagyobb akkor nem indul be, de 0.3-assal meg rángat szaggat az egész, csináltam róla egy videót csak nem tudom hogy hogyan tudnám feltölteni, levideóztam hogy mit csinál, de csak hidegen csinálja hogy beindítom van hogy elsőre beindul, és pörgetem és kihagy a gyújtás vagy nem tudom de mintha a kapcsolóval leállítottam volna de mielőtt teljesen leáll újraindítottam volna, ezt csinálja felpörög megszakad a folyamat, aztán újraindul pörög és megint megszakad ezt csinálja percekig, van hogy le is áll mert nem indul vissza még időben, kb 3-4 perc után már nem szaggat, és akkor elindulok vele, és ha jobban kihúzatom akkor kb 4000-res fordulat környékén elkezdi azt csinálni mintha lenne benne leszabályzás és leszabályoz, totál dettó ugyanazt a hangot adja mint mikor egy autó vagy egy motor leszabályoz, és ezt kb 4000-res fordulatnál, kell neki kb 5-6 perc melegedés hogy jól működjön, 5-6 perc után teljesen jól működik, indul is általában melegen, de nem értem hogy mi a baja, ha rögtön olyan 0.15-02-es gyertyahézaggal kezdem ami annyira kicsi hogy alig látni át a gyertya pólusai közt akkor nem csinálja ezt a tiltást meg sazggatást meg ezeket, meg alapjárat is van valamennyire, de akkor meg nem nagyon akar menni! min állítsak hogy nagyobb gyertyahézaggal működjön? próbáltam már mindenféle gyertyával, brisk gyertyákat használtam, de valahogy egyikel sem akart jól indulni emg menni, vettem bele 1000FT-é NGK BP8HS gyertyát azzal jól működött volt alapjárat és indult is egy ideig, aztán egyszer csak azzal is előjött a hiba, de azzal is csak kicsi hézaggal ment, és mmár alapjárat sem volt az NGK-val meg nem is nagyon indult meg nem is nagyon pörgött, visszaraktam a brisk gyertyát N14YC gyertya, és most meg azzal van alapjárat meg minden, de azzal is hidegen szaggat rángat meg tilt, mit lehetne vele csinálni?2013. júl. 6. 20:59
1/3 anonim válasza:
Nézd át a gyújtást ,lehet azzal van gond lehet megszakító!
2/3 lacyx123456 válasza:
Hidegen mindig szivatóval, és miután beindult ne engedd el a szivatót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!