Magyarországon, miért nem takarítják ki az utakról a 10 évnél öregebb tragacsokat? Nyuhatabbra ez elterjedt dolog, itthon még csak nem is hallottam róla hogy terveznék.
"Ezek a járművek már öregek, veszélyesek"
az új autók se különbek. főleg az állandó visszahívások miatt! bár lehet, hogy téged inkább az zavar, hogy egy 25 éves GSI Astra legyorsulta a puccos BMW-det! :DD
Mert idehaza az autók átlagéletkora 15 év. Ha ezt megtennéd, akkor a lakosság fele csődbe menne, és még a munkahelyére sem tudna eljutni.
Csak gondolj bele, hogy évek munkája alatt összespórolsz mondjuk egy 12 éves kocsira, majd egy hozzád hasonló nagyokos egy tollvonással lenullázza az értékét.
Egyébként a környezetvédelmes szöveged is sántít, mert így rengeteg felesleges hulladék keletkezne és a több új autó legyártása sokkal több szennyezést okozna, mint amennyivel környezetkímélőbbek az új autók.
Ne haragudj, én napi szinten használom a melóhelyemre az autót, régi 23 éves Swift, és ha nem lenne ( meg a másik tartalék autó ) akkor bizony megszívnák az állomáson a kollégák, nincs buszom és vonatom sétálnom kellene 10 majd 14 km-t. Szóval reméljük, hogy nem tiltják ki a tragacsomat. Ja és nem tudok másikat venni pont megélek egyedül hitel nélkül. Múlt hónapban 4 ezret tudtam félretenni, gyűjtök műszakira ( 1 év és 7 hónap múlva lesz ). Szóval ,bocsi környezet.
De ha keresnék annyit mint a nyugati kollégák akkor LEAF-al mennék, ebben mindenki megnyugodhat.
"Fenntartásuk pedig sokszor nagyon költséges."
Ebből látszik, hogy neked vagy nem volt soha autód, vagy a szüleid a segged alá toltak egy vadiújat.
Tudod hülyegyerek nem mindenkinek van pénze 10 évnél fiatalabb kocsikra.Azt meg nem értem miért írod hogy veszélyesek amikor a balesetek többsége a sofőrök miatt történik
"Fenntartásuk pedig sokszor nagyon költséges"
Erre meg már nem írok semmit mert olyan hülye vagy mint a segg
Mutasd már a törvényt ami alapján kitiltották Írországban. Nyugatabbra ez elterjedt? Akkor nem csak Írországban? Ahha...
Nekem van pénzem kp-ra újat venni, ehelyett van egy 21 és egy 14 éves, a következő mégegy 14-15 éves lesz. Olcsóbban fenntartom a kettőt mint egy új értékvesztése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!