Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault Master 2.3 dci 125...

Renault Master 2.3 dci 125 LE-ős,2011 utáni gépről érdekelne a véleményetek, érdemes e venni?

Figyelt kérdés
Olyanok véleménye érdekelne akik használták az autót és van személyes tapasztalatuk. Köszönöm.
2018. jún. 30. 18:20
 1/3 anonim válasza:
Lehet kicsit későn írok,de felejtsd el! A renault master egy szartalicska újonnan lett vásárolva 300+ van benne de én az életbe nem veszek többé francia szart! A beltér olyan mint ha egy 5 éves rakta volna össze,első fél év hibatlan volt addig amíg működött a klima és augusztus végén a szervizben garanciába cseréltek mindent kompresszort,másik probléma az autó mérhetetlenül gyenge.. pedig nem a 125 lovasat vettem direkt de ez is egy erőtlen valami,futómű borzasztó mint ha egy szétment lengéscsillapító és törött rúgó lenne helyette hát összességében én nem ajánlom,ez egy olyan autó volt amire vigyazva volt de hiába vigyáz az ember ha a gyárból egy ilyen hulladékot kap...
2019. jan. 20. 12:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Személyautós vezetés, 6 sebességes váltó nálam most télen ír átlag 9,5 liter fogyasztás. Szóval én elégedett vagyok vele kisteherautók közül a legjobb amiben elsőkerék hajtás van. Megbízható, pedig már igencsak nem bejáratós. :D
2020. jan. 21. 23:15
 3/3 anonim ***** válasza:
A legjobb választás kisteherautó kategóriában. Nincsenek hozzá aranyáron a gyári alkatrészek sem, kényelmes és 900e km is teszi a dolgát!
2020. szept. 3. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!