Érdemes megnézni egy Mercedes A160-at,2011-es,175 000 km-et fututt. Ez nem túl sok futott km? 2 600 000 Ft-ot kérnek érte.
Szerintem igen, érdemes.
A mercédesz az mercédesz..ha külsőleg sértetlen, nem futottak vele nagy kiálló kődarabra(tehát alul nincs horpadás), a kipufogón nincs sok, vastag korom, és nem füstöl,akkor egy agrasszív alkuval vedd meg..
a 175ezerből kiindulva futárkocsi, vagy valamilyen céges kocsi lehetett.
az ára az csak neked jelent valamit..mivel nem láttam az autót, ezért nem tudom behatárolni.
Megnézni érdemes, de olyan ember nézze meg, aki fel is tudja mérni az autó valós állapotát, függetlenül attól, hogy az eladó mit mond róla.
Az utóbbi években ellepték az országot a kintről behozott A-s Mercik, s azok között nem kevés lestrapált darabot lehet találni (pl váltóhiba)
Ezek azonban már tizenéves darabok, egy 2011-es évjáratú gépen még garancia is volt, ha nem barmolták szét, nem kellene, hogy gond legyen vele, de meg kell nézetni, mert a merci nem csak akkor merci, amikor tökéletesen működik, hanem a szervizekben is, amikor a javítását kell kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!