Ti vennétek neppertől motort?
Figyelt kérdés
Elkapott a nosztalgia, valamilyen szocimotort akarok venni. Nézegettem Simsonokat, Pannoniákat, Mz-ket, Jawákat stb. Bődületes árakon kínálják a szép, gyárias kinézetű motorkerékpárokat. Nem tudott nem szemet szúrni, hogy a Simsonok is gyakran 3-400 000 Ft-ért kerülnek fel az oldalakra. Ha felhívom a számot jó eséllyel nepper veszi fel. A motor előéletéről nem tudok meg semmit, mert nemrég van nála vagy a jellegzetes "bácsimotor volt" történetek hangzanak el. Nem ez a foglalkozásuk, látszik, hogy csak mellékes jövedelem. Egyszer-kétszer kimentem helyszínre megnézni a kiszemelt mocit. Nem lett egyikből se vétel, mert láttam, hogy madárnak néznek. Én legalábbis sokallom az ilyen összegeket értük. Maximum 200-250 000-et áldoznék kismotorra. Vagy le vagyok maradva az árakkal? Mennyi most egy szép, gyári állapotban megmaradt S51-es piaci értéke?2018. jún. 21. 00:40
11/11 Bence0505 válasza:
[link] Igaz ez nem fulll gyári de ez szépen fel van újítva és tényleg hasonlít a gyárira. A srác eredetilrg még 300-ért rakta ki és szép lassan vitte le az árat de még így se akarják elvinni. De ha emberi áron akarsz szocimotort akkor inkább legyen egy 250-es etz azt még lehet kapni elvétve emberibb áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!