Ti vennétek neppertől motort?
Tudod ki adna 250.000 egy Simóért...
De a piac árazza be... Így mennek, ezt kell benyelni.
egy lepukkant szimóért ötvennél többet ne adj, aztán lemosod, ápolgatod. A lényeg, első rúgásra induljon, legyen valamilyen alapjárat, a váltója működjön, és gond nélkül menjen legalább 40-et. A látszólag gyári sem ér meg (itt) 3-400-at.
a többi már igény kérdése.
nem szabad egy simsonért annyit adni.
attól hogy valami régi nem jelenti azt hogy sokat is ér.
főleg a 400,nem is értem hogy gondolják hogy szinte 2000-res évjáratú suzuki sv650 árába akarják adni a simsont.
Privát üzenetben kaptam több beszólást is, hogy ennyiért azért nem hirdetnek.
Itt van rögtön a Képes Motor első oldala:
Én ilyen állapotra vadászok és az ilyenek rendszerint neppernél vannak. Vagy ha nagy ritkán tulajdonos teszi fel, mindig nézik már előttem. Komolyan, hol lehet ilyet normális állapotban venni, korrekt áron (értsd: nem gombokért, de Dárius kincsét sem adnám érte)?
És te komolyan el is hiszed ami ebben a két hirdetésben van?
Te sem gondolhatod komolyan, hogy egy közel 40 éves ócskavas gyári fényezése így csillog, az üléskárpitról nem is beszélve.
Miután nagyon pörögnek ezek most a hype miatt, pont az ilyen palimadarakat vadásszák, mint te.
Ráadásul papírok nélküli gépek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!