Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti vennétek neppertől motort?

Ti vennétek neppertől motort?

Figyelt kérdés
Elkapott a nosztalgia, valamilyen szocimotort akarok venni. Nézegettem Simsonokat, Pannoniákat, Mz-ket, Jawákat stb. Bődületes árakon kínálják a szép, gyárias kinézetű motorkerékpárokat. Nem tudott nem szemet szúrni, hogy a Simsonok is gyakran 3-400 000 Ft-ért kerülnek fel az oldalakra. Ha felhívom a számot jó eséllyel nepper veszi fel. A motor előéletéről nem tudok meg semmit, mert nemrég van nála vagy a jellegzetes "bácsimotor volt" történetek hangzanak el. Nem ez a foglalkozásuk, látszik, hogy csak mellékes jövedelem. Egyszer-kétszer kimentem helyszínre megnézni a kiszemelt mocit. Nem lett egyikből se vétel, mert láttam, hogy madárnak néznek. Én legalábbis sokallom az ilyen összegeket értük. Maximum 200-250 000-et áldoznék kismotorra. Vagy le vagyok maradva az árakkal? Mennyi most egy szép, gyári állapotban megmaradt S51-es piaci értéke?

2018. jún. 21. 00:40
1 2
 1/11 anonim válasza:
A nepper az olyan mint a diller.
2018. jún. 21. 03:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Egy kicsit le vagy maradva igen az ilyen motorok ára eléggé felment viszik ki őket külföldre mert nagy irántuk a kereslet ha ennyit szansz ra vegyél egy kicsit rosszabbat es újítsd fel.
2018. jún. 21. 06:24
 3/11 anonim ***** válasza:

Tudod ki adna 250.000 egy Simóért...

De a piac árazza be... Így mennek, ezt kell benyelni.

2018. jún. 21. 07:02
 4/11 anonim ***** válasza:

egy lepukkant szimóért ötvennél többet ne adj, aztán lemosod, ápolgatod. A lényeg, első rúgásra induljon, legyen valamilyen alapjárat, a váltója működjön, és gond nélkül menjen legalább 40-et. A látszólag gyári sem ér meg (itt) 3-400-at.

a többi már igény kérdése.

2018. jún. 21. 07:54
 5/11 dirtboy ***** válasza:
100%

nem szabad egy simsonért annyit adni.

attól hogy valami régi nem jelenti azt hogy sokat is ér.

főleg a 400,nem is értem hogy gondolják hogy szinte 2000-res évjáratú suzuki sv650 árába akarják adni a simsont.

2018. jún. 21. 10:32
 6/11 A kérdező kommentje:

Privát üzenetben kaptam több beszólást is, hogy ennyiért azért nem hirdetnek.

Itt van rögtön a Képes Motor első oldala:

[link]

[link]

Én ilyen állapotra vadászok és az ilyenek rendszerint neppernél vannak. Vagy ha nagy ritkán tulajdonos teszi fel, mindig nézik már előttem. Komolyan, hol lehet ilyet normális állapotban venni, korrekt áron (értsd: nem gombokért, de Dárius kincsét sem adnám érte)?

2018. jún. 21. 17:31
 7/11 anonim ***** válasza:

És te komolyan el is hiszed ami ebben a két hirdetésben van?

Te sem gondolhatod komolyan, hogy egy közel 40 éves ócskavas gyári fényezése így csillog, az üléskárpitról nem is beszélve.

Miután nagyon pörögnek ezek most a hype miatt, pont az ilyen palimadarakat vadásszák, mint te.

Ráadásul papírok nélküli gépek...

2018. jún. 22. 07:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Bocs, nem ismerjük egymást, a palimadarat kikérem magamnak. Egy ilyen gép sok szép régi emléket idéz fel bennem, valószínűleg nem is vagyok ezzel egyedül. Biztos kaptak egy kis polírpasztát, bőrápolót, ezért csillognak így.
2018. jún. 22. 11:33
 9/11 anonim ***** válasza:
2018. jún. 23. 16:59
 10/11 anonim ***** válasza:
2018. jún. 23. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!