Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitsubishi Lancert vennétek,...

Mitsubishi Lancert vennétek, vagy Subaru Legacyt? Mindkettő 1993-as.

Figyelt kérdés
2018. jún. 13. 00:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyiket sem ha nincs pénzem ezekből újra, attól hogy japán, nem örök életű egyik sem.
2018. jún. 13. 00:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Állapot függő, hogy érdemes-e bármelyiket megvenni.

25 éves autók, ha a karosszéria át van rozsdásodva, annak javítása nagyon költséges, az autó árának sokszorosa is lehet.

2018. jún. 13. 06:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem van Mistubsihi coltom (kb egy fél lancer :D ), meg egy 1993-as Turbos Legacym. Teljesen más világ a kettő. A Lancer sokkal kisebb, bár a Gti rohadt jól megy belőle, de még az 1.6 is. Legacy nagyon jó kocsi, kényelmes, összkerék istenkirály. De alkatrész sajnos nincs hozzá (bár nekem van, csak én azzal versenyzem, és kell a tartalékcucc). Szóval, ha mindennapokra kell, akkor Lancer, ha csak hobbinak, akkor Lega
2018. jún. 13. 07:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Versenyzel? Ez tök jó. Hogy lehet elkezdeni versenyezni? Mennyi pénz kell hozzá?
2018. jún. 13. 08:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Rengeteg :) Az amatőr még nem is drága, de nagyon sok pénzt bele lehet locsolni, hát még időt
2018. jún. 13. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!