Milyen autót ajánlotok? Leírás!
Figyelt kérdés
Összkerékmeghajtású, kombi, erős, megbízható. Interneten találtam párat de más véleményére is kíváncsi vagyok.2018. jún. 18. 20:43
71/105 A kérdező kommentje:
Talán te meg megtanulhatnál olvasni (itt a leírásra gondolok) és felfoghatnád, hogy nem milliókat keresek havonta.
2018. jún. 18. 22:45
72/105 anonim válasza:
ha 10 en milliód van egy autóra vagy ahogyan ezt korábban írtad, végtelen pénzed, hiszen egy autónál nem kell nézni a pénzt..., akkor hogyan van ha nem milliós keresetből? loptad?
73/105 A kérdező kommentje:
Hát tudod meg kell érte dolgozni és nem kell egy hónap alatt elszórni mind! És igen, autónál nem kell nézni a pénzt. Legyen biztonságos és megfelelő végülis nem egy napra vesszük meg hanem 4-5 évig valamit használni kell. Nem mindegy, hogy veszek 2 millióért egy "autót" ami már 1 hónap múlva beadja a kulcsot vagy veszek 10ért egy megbízható, használható autót.
2018. jún. 18. 22:53
74/105 anonim válasza:
értem, de akkor is azért ha 10 milla fölött gondolkodunk kell minimum egy 600-700 ezres fizu, azt meg aki megkap annak azért tudni kell valamint, de annyi eszének kell lennie, hogy egy google keresést lefutasson, ha csak te nem az az e,ber vagy,h ogy laksz anyuval meg apuval, a saját fosodat eszed de villogsz a 10 millás autóval, mondjuk az ilyen embertípust is szeretem
75/105 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok olyan ember :) És igen, kerestem neten is már de ahogyan azt leírtam a leírásban leírtam a VÉLEMÉNYre vagyok kíváncsi :) meg tapasztalatra. És elnézést kérek ha bunkó voltam.
2018. jún. 18. 22:58
76/105 anonim válasza:
Aha jah... az előző kérdéseid is azt mutatják, hogy 10-en millióid vannak egy autóra..:D
77/105 A kérdező kommentje:
Melyik kérdésre gondoltál? :)
2018. jún. 18. 23:00
78/105 anonim válasza:
bármelyikre... egy unatkozó 16 éves vagy, jogsid sincs... vége a sulinak... nincs mit tenni, de szerintem ha már ennyi időd van tanulj mondjuk idegen nyelvet, de tegyük fel hogy nem troll vagy, milyen munkával tehetsz meg magadnak 27 évesen egy 10-20 millás autót?
79/105 A kérdező kommentje:
:D Ez jó volt! :D Melyik kérdésből látszik, hogy gyerekes vagyok? :D Emelj ki egyet! :D Ez érdekel
2018. jún. 18. 23:04
80/105 anonim válasza:
mondjuk a sok smile... de mit dolgozol milliomos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!