Milyen autót ajánlotok? Leírás!
Figyelt kérdés
Összkerékmeghajtású, kombi, erős, megbízható. Interneten találtam párat de más véleményére is kíváncsi vagyok.2018. jún. 18. 20:43
11/105 A kérdező kommentje:
Még átgondolom :) Más válaszokat is meghallgatok. Igen és? Mivan ha zsebből kifizetem? Autóra rászánok bármennyit (azért ferrarit meg ezeket kivéve :D)
2018. jún. 18. 21:24
12/105 anonim válasza:
ha nem muszály, hogy kombi legyen akkor én még a Bugatti Veyron-t is megfontolnám, esetleg körülnéznék a rolls royce-k között, de egy Bugatti Chirion is szóba jöhetne, ha tényleg bármennyit rászánsz
14/105 anonim válasza:
13-mas használtan? neki bármennyi pénze van, nem fogja egy ilyan 76 millás retekkel beérni, hiszen jól keres... ne alázd már meg, jóhogy nem egy tabant kombit ajánlasz..:S
15/105 A kérdező kommentje:
Bugatti? Nem tetszik :) Nekem a kombik jönnek be. Azok a csúcsok. Nagy csomagtér, minden elfér benne.
2018. jún. 18. 21:28
16/105 anonim válasza:
Szerintem is fontos, hogyha az embernek több száz millás tökéje van egy autóra, hogy akkor elférjen a csomagtartóba legalább 3 cementeszsák, meg némi sitt
17/105 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként használt autó is jöhet. Köszönöm :)
2018. jún. 18. 21:30
18/105 anonim válasza:
használt? minek veszel használtat mikor végtelen pénzed van? ne alázd már meg magad... én a helyedbe nem adnám le...
19/105 A kérdező kommentje:
Miért lenne végtelen pénzem? :D Állj már le :D Használt autók legalább be vannak járatva :)
2018. jún. 18. 21:32
20/105 anonim válasza:
Nem keresel te sehogy, jól meg pláne nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!