Milyen autót ajánlotok? Leírás!
Figyelt kérdés
Összkerékmeghajtású, kombi, erős, megbízható. Interneten találtam párat de más véleményére is kíváncsi vagyok.2018. jún. 18. 20:43
61/105 A kérdező kommentje:
GyakoriExpert Kombit vennék
2018. jún. 18. 22:19
62/105 anonim válasza:
Audi RS6, de én most komolyan írom. Nem nagyon létezik ettől jobb kombi autó, ráadásul a legjobb összkerékhajtás van alatta. Ja meg mellesleg a fejed leszakítja, úgy megy, ha meg akarod, akkor csendesen suhanó hajó.
63/105 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2018. jún. 18. 22:21
64/105 anonim válasza:
Tegnap összetörtem véletlwn a Maydackemet, után gyorsbann vettem.egy rejsz rojsz swepdailt mert nwm vót mivól elmenni a PENNybe bakkker, szerintem. Vegyé buggatu chirjónt annak nem kel sok szervíjz, és ocsó is
65/105 A kérdező kommentje:
GyakoriExpert ne kezd :) Azt hittem te normális válaszoló vagy :D
2018. jún. 18. 22:23
67/105 anonim válasza:
Ostoba kérdésre ostoba válasz
68/105 A kérdező kommentje:
Mondd már el akkor mi nem ostoba kérdés? Nagyon kíváncsi vagyok!
2018. jún. 18. 22:28
69/105 anonim válasza:
Az hogy ha végre abbahagyod az írkálást és megveszed a RS6 ot, vagy a Google linkemből kiválasztod melyik kell, az összkerekesek amúgyse annyira olcsók. Nem tudsz nagyon válogatni, szerintem jó lesz az RS6, perfekt.
70/105 anonim válasza:
Talán az, hogy kicsit életszerűtlen,h ogy valaki összeghatár nélkül csak úgy keres egy kombit. Hiszen ha van eszed havonta milliókat keresni, akkor valszeg egy google keresés sem haladná meg az értelmi képességeid....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!