Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyon komolyan veszik az...

Nagyon komolyan veszik az elsősegely vizsgát? Nehéz?

Figyelt kérdés
Csutortokon lesz a vizsgam de a tanfolyam hetfon es kedden lesz ennyi ido alatt meglehet tanulni rendesen? Ha az ujraelesztes meg a stabiloldalfekves megy de tetel nem annyira megbuktatnak? Mik a tapasztalataitok?

2018. jún. 17. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
13%
Merem remélni, hogy nehéz.
2018. jún. 17. 16:44
 2/5 Hovarju ***** válasza:
100%

Nehéz, de meg lehet tanulni.

Ahol én jártam, ott egy teljes nap volt az oktatás, és addig nem hagytuk abba, amíg nem tudta mindenki újraéleszteni az ambull babát.

A stabil oldalfekvést is begyakoroltuk.

Kaptunk egy internetes oldalt, hol fent voltak a tételek és onnan kellett megtanulni. Az sem volt túl bonyolult.

Az oktatás után kb.egy héttel mentem vizsgázni. Elsőre sikerült.

2018. jún. 17. 17:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én kb. 3 órát tanultam rá.

Ha van egy kis józan paraszti eszed és tudod az újraélesztést, stabil oldalfekvést, akkor nem nehéz.

2018. jún. 17. 18:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!Az ujraelesztes meg a stabiloldalfekves megy csak a tetelektol felek...
2018. jún. 17. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A stabil oldalfektetést és az újraélesztést nagyon kell tudni, mert azt mindenkitől garantáltan kérdezik. A tételedről ha értelmesen tudsz mondani néhány mondatot, akkor valószínűleg meglesz, esetleg belekérdeznek még egyet-kettőt.
2018. jún. 17. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!