BMW E46 316ti Compactról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
1.9-es benzinmotorral, 116 lóerővel. Mennyire problémás ez a motor, illetve mikre figyeljek oda a vásárlásnál?
A válaszokat előre is köszönöm!
2018. jún. 15. 17:50
1/4 anonim válasza:
A 316 benzines motorok gyászosan gyengék, és még sokat is fogyasztanak. Ha neked a fogyasztás számít, akkor 320D, ha az erő, akkor meg 325i.
2/4 anonim válasza:
Compactot ne. Motorikusan is elmegy ha lenyeled amit az előző válaszoló írt (teljesen jogosan. Az én 316i-m is rengeteget eszik ahoz képest mennyivel megy...) De gyász ahogy az alapvetően gyönyörű e46 compact verzióját elcsúfították. Ne. Nézz egy sedant, coupét vagy kombit. Bármit csak ne compactot.
3/4 A kérdező kommentje:
Igazából a fogyasztás nem zavar, csak kisebb utakra kéne, formailag viszont csak a Compact tetszik nekem, dehát ízlések és pofonok :)
2018. jún. 18. 22:24
4/4 anonim válasza:
Na ilyet se hallottam még hogy valakinek kimondottan a compact tetszik. Akkor szerintem vedd meg. Csak elötte jól nézd át. Vagy mégjobb ha átnézeted szakemberrel. Nem rosz autók ezek, de már bárhogy vesszük nagyon öregek. Lehet közülük nagyon jót kifogni, de elővigyázatosnak kell lenni mert abból van a kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!