BMW 316ti compact- ról tapasztalatok, vélemények?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az autó. Minden kis jótanácsot szívesen fogadok vele kapcsolatban.2016. júl. 30. 09:32
2/6 anonim válasza:
Miquelnek igaza van, ezek tipikusan azok az autók amiket a nepper kint a bontó torkából húz ki olcsón és hazahozva kipolírozza utána jó haszonnal rádmelegíti.
Alattad majd szétesik és bedöglik.
A legnépszerűbb autókból kell venni /Opel, Suzuki/ amikből sok van és van választék. Vagy legalább olyan autót ami nem tipikus nepper haszonautó.
3/6 anonim válasza:
hát attol függ milyet akarsz... 36 bol nem érdemes nagyon kifingottak meg nagyon gyenge motorikusan inkább 18ti... de nagyon nehéz joállapotut találni. 46 bol már inkább könnyebb jót kifogni... n es motorkod ...egész jol megy mentem vele sokat...nem egy versenygép de dinamikus jol irányithato kicsi. de ebböl is ha lehet nagyobb motorral:) ha rendbe van tartva odafigyelve az intervallumra nagyon hálás kis gép:)
4/6 anonim válasza:
Attól, hogy sok lelakott van vehet e36-ot, ha van pénzed kicsit több akkor tudsz venni nem lelakott belföldit magánszemélytől nem neppertől. Abban talán a km óra sem lesz visszatekerve.Persze azért aknára állnék vele, hogy az alja milyen, és a motortérre is vetnék egy pillantást, de jobb ha mindjárt egy szakemberrel mész. Egyébként jó autó szerintem de inkább vennék E36 Coupét vagy Sedánt 18is vagy 20i motorral, turbó nélkülit.
5/6 A kérdező kommentje:
Nemetorszagbol szeretnek behozni. Tudom hogy magyarorszagon nem erdemes ilyen autot venni.
Tulajdonkeppen ezen meg egy 2006 os alfa 147 en filoztam
2016. aug. 2. 01:01
6/6 anonim válasza:
Magyarországon is van biztos magánkéz alatt BMW és Alfa is ami elég jó. Csak azoktól a nepperektől nem szabad autót venni akik nyerészkedni akarnak a behozott hulladékokon. Ha jót akarsz magadnak.
Az Alfa is jó ötlet az még szebb autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!