BMW 316ti Compact-ba (2001-2002) drágák az alkatrészek?
Egy hangyányi különdség van egy 316i compact és egy Passat között. Mondjuk mindjárt térfogatra a Passat majdnem kétszer nagyobb.
Ide nem személyes tapasztalat kell, hanem megnézni az alkatrész árakat az interneten.
A Passathoz tudok hozzásuólni. Nem sok gond szokott leni velük. A futóművük is sokkal tartósabb és a motorjukhoz hozzá se kell nyúlni, ezek a B5-ök lemennek a térképről gond nélkül.
Én BMW párti vagyok, de erről inkább lebeszélnélek, és nem az alkatrészárak miatt, azok annyira nem szoktak vészesek lenni, amíg nem kell valamiből gyári, de az meg minden márkához drága.
A BMW kb. ekkor kezdett komolyan hanyatlani, és ezekben egy hulladék, típushibás motor van. Emellett ha már szóba jön egy Passat, akkor szerintem azt kell venni, racionálisabb választás lehet, bár nem értek hozzájuk.
BMW-t szerintem az vegyen, aki tudja, hogy neki az kell, és lehetőleg akkor már ne négy hengeres legyen.
Itt a cikkben le van írva minden:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!