Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 jó autó még?

BMW E46 jó autó még?

Figyelt kérdés
Egy E46-os coupé alufelnikkel, M packettel és szép külső-belsővel és jó műszaki állapottal még ma is kitűnik az átlag autók közül? Vagy már inkább az E92?

2018. jún. 13. 10:27
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon rossz az imázsa, szerény anyagi helyzetű, lakótelepi, aluliskolázott, magát többnek mutatni akaró emberre asszociál a többség, ahogy meglátja.

Ettől függetlenül megbízható autó.

E92-nek már nincs ilyen "gondja", nem szül előítéleteket, egy szép, átlagos használt autó.

2018. jún. 13. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes hogy a legtöbb ember rögtön személyeskedésbe fordul ha a BMW-ról van szó és mint tudjuk az élből személyeskedés a primitív és nagyon buta emberek fegyvere (milyen ironikus hogy pont ők neveznek ostobának másokat). Nem beszélve az általánosításról. Tudom ez is személyeskedés volt de nem élből hanem reakcióként. Aki kardot ránt az kard által vész el.

Igen eltaláltad... van személyes vonatkozása: mert egy rokonomnak ilyen van: aki felsőfokú végzettségű / mindig is szellemi munkát végzett (gy.k. nem szellemirtó) / jól keres.

A kérdező nagyon nyilvánvalóan az autók állapotára gondolt. Sacc/kb ezeknek a 80% része már nagyon kiszolgált fos. Ezekból az autókból 20% talán jó. De a maradékkal meg az a baj hogy a motorjuk elég bonyolult konstrukció és ha komolyabb bajuk lesz akkor nehéz lesz megjavítani. Az E92 ugyanez csak pepitában.

Ezek miatt én nem vennék BMW-t. De sok már nyugati autót se. Esetleg Volvo de tudom hogy az se a megbízhatóság szobra. A japán autók között néznék szét. Vannak közöttük is jó kinézetű és használtan jó ár/érték arányú autók.

2018. jún. 13. 11:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"E92-nek már nincs ilyen "gondja", nem szül előítéleteket, egy szép, átlagos használt autó."

Hülyéskedsz? Az E90 (E92) széria és minden más BMW tulajdonost ugyanúgy betámadnak ugyanezekkel a hülye sztereotipiákkal. Amikre azért valljuk be szolgáltat alapot néhány tetkós kopasz BMW-s bunkó vagy éppen egy újabb BMW-ben ülő öltönyös másik hülye. De én azt látom hogy nem ez az általános.

2018. jún. 13. 11:11
 4/9 crudy ***** válasza:
0%
Teljesen mindegy milyen allapotban van. Mindegy mik a sztereotipiak. Elso es legfontosabb h tunjunk ki az atlag autpsok kozul es legyen nagy felni meg m-packet. A bmw erre jo, koztudott es vitathatatlan. Mindenki ezert veszi, uzyhogy vegyel csak e46ot, legalabb olcsobb mint az e90. A legkisebb motorral vedd meg azt ugyse latjak.
2018. jún. 13. 11:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

2 verzio van az en tapasztalataim szerint.

1. Lelakott bontoszokeveny E46 "széttuninggolva" igénytelenul = megvetes, rohoges, sztereotipia stb

2. Igenyes E46 letisztulttan, amin latszik hogy foglalkoztak vele, szep felnikkel a mai napig utana fordulnak es dicserik.

2018. jún. 13. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Jó autó de egy alap 320ci-ért is mélyen a zsebedbe kell nyúlnod. Legalább 2,5m egy egész normális darab ahogy nézegettem.

Az olcsóbbra meg ráköltheted a gatyádat is.

Gyári lámpákkal, (H)-I-J-K-(L)-es rendszámmal, stb-vel elmegy, de sufnituninggal, P-s rendszámmal bele fog illeni az imidzsébe.

Én inkább az E92-t venném. Igaz, az E46-nak a belseje "vezetőorientált", és puhábbak benne a műanyagok, illetve szerintem az E46 szebb(szigorúan jó állapotban nem németből hónapja behozott 500-1500 eurósnak), ebből már a legfiatalabb is 12 éves.

És az is igaz, hogy egy kései, jól motorizált(330i, 335i), jó állapotú, extrákkal megpakolt E92 ára alulról súrolja egy kevésbé felextrázott, korai, az említett E92-höz képest rosszabb állapotú F10 525d árát(aminek a fenntartása az előbbiek miatt több lenne mint az E92-nek, és az F10 szerintem unalmas az E92-höz képest)

2018. jún. 13. 20:31
 7/9 anonim ***** válasza:

#6-os vagyok, a konklúzióm: az E92-t vedd :D

Amúgy ma láttam kettő olyan sufnis E46-ot(ebay angel eyes, áttetsző hátsó lámpa, P-s rendszám, stb), hogy a J-s rendszámú E46 330i Touring-omból(ami szerintem egész jó állapotú) is elfogott a röhögés. :D

2018. jún. 13. 20:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Én az E46-ot venném. Nekem szimpibb, mint az E92, ha meg van lóvé akkor F30.
2018. jún. 13. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Aki azért vesz BMW-t hogy kitűnjön az átlag autósok közül az retardált. Aki azt hiszi hogy mindenki más ezért vesz, az méginkább. Ezek tömegautók. Legnépszerűbb import járgányok. Nekem is ilyen van. No nem azért vettem ilyet hogy kitűnjek én bárki közül (lassan 20 éves járgánnyal vicc is lenne), hanem mert tetszik. Annyi pénzért ez volt a legjobb alternatíva ami az én igényeimet kiszolgálja, és nem bántam meg a mai napig se. Csak jól meg kell nézni őket hogy ne egy lelakott szétversenyzett szart vegyen az ember hanem egy normálisat.

Ki nem fog tűnni az átlag autók közül, mert lassan ez az átlag autó. Rengeteget látni belőle az utakon.

2018. jún. 18. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!