Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert nem indul be az auto?

Miert nem indul be az auto?

Figyelt kérdés
Vettem egy daewoo cielot ment rendesen es egyszer bekopte a gyertyakat kicsereltem stb es azota nem indul csak mikor ra adom a gyujtast csak "pöfög" es ha leveszem a gyujtast akkor kattog egyet mint egy "racsni" mintha vissza fele tekerne a vezermuszij. Ez mitol lehet?

2018. jún. 12. 14:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem babetta ez hogy köpködje a gyertyákat ki mondta ezt a fszságot?

A leírtakból pedig semmit nem lehet kihámozni.

Mi az hogy visszafelé teker a vezérműszíj?

Láttál már olyat?

2018. jún. 12. 14:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem ertek az auto szereleshez de ez igy csinal...
2018. jún. 12. 14:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor vidd el szerelőhöz, úgyis esélytelen, hogy megjavítsd...
2018. jún. 12. 18:27
 4/12 veterán vas ***** válasza:

Ha valami előtte "csak" kicsit volt rossz, de a javítás után már be sem indul, akkor magadban keresd a hibát.

A leírás szerint valószínű hogy rosszul raktad föl a gyertyapipákat.(erre utal a racsnizós hang is)Tisztítsd meg a gyertyákat, és a kábeleket a megfelelő sorrendben tedd rá.

Ebbe a "visszafelé tekerő vezérműszíj" kérdésbe inkább ne menjünk bele. ;)

2018. jún. 12. 19:43
 5/12 A kérdező kommentje:
Helyes sorrendbe kötöttem(egy ugyan olyan auto után) vissza de mégis ugy csinál és a tankba elég sok gáz keletkezik szoval nem kering a benzin benne és szerintem attol nem indul be de ez csak az én meglátásom mivel nem értek hozzá :P
2018. jún. 12. 21:57
 6/12 veterán vas ***** válasza:

"A tankba sok gáz keletkezik és nem kering benne a benzin"

Ezzel az autóval lépj föl valamelyik cirkuszba.

Vagy menj el inkább havat lapátolni. ;)

2018. jún. 12. 22:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem kell cikizni 40k ért vettem az autot direkt azért hogy kisérletezzek rajta motor/elektronika.. szeretném kicsit megtanulni hogyan is működik mitől romlik el és hogy lehet megjavitani 20 évesen villanyszerelő végzettségel remélem elnézed nekem hogy nem értek hozzá. Azért kérdezek előbb mert nem akarom szét gányolni mert ha megunom ezt a szart akkor még lehet valakinek jó lessz pár alkatrész.És megkérdlek hanyagold a bunkó megnyilvánulásokat. Köszi
2018. jún. 12. 22:19
 8/12 A kérdező kommentje:

Szóval ha még van értelmes válasz adó akkor elmondom:

.Sok gáz azaz nagy nyomás van a tankba ha próbálom beinditani

.Néha hallatszik a "racsni kattogás" (jól vannak fel téve a gyertya pipák és tiszták a gyertyák is)

.És az a visszafele tekerős dolog, tisztán látszik hogy az a lenkerék a motor legfelső részén vissza fele kezd el forogni ha hallatszik az a kattogó hang

Erre szeretnék értelmes válaszokat kapni és nem szidást/ötleteket hogy inkább mit csináljak helyette..

Nem értek hozzá de pár alap dolgot igy meg szeretnék tanulni.

Szerintem vagy át ugrott a vezérműszij(a kattogás miatt)vagy az injektor el dugult valahol(a nagy tank nyomásra utalva) szerintetek?

2018. jún. 12. 22:30
 9/12 veterán vas ***** válasza:
Ostoba..................
2018. jún. 13. 02:34
 10/12 A kérdező kommentje:
Ahogy elnézem a kommentjeid te egy auto szerelő vagy mert elég bunkon válaszolsz és ha azt mondom h pár alap dolog kéne hogy megtanuljam a saját javamra nem ostobázni kéne hanem segiteni de ha 1x találkoznák veled esküszöm hogy karóval vernélek agyon...
2018. jún. 13. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!