Miert nem indul be az auto?
Figyelt kérdés
Vettem egy daewoo cielot ment rendesen es egyszer bekopte a gyertyakat kicsereltem stb es azota nem indul csak mikor ra adom a gyujtast csak "pöfög" es ha leveszem a gyujtast akkor kattog egyet mint egy "racsni" mintha vissza fele tekerne a vezermuszij. Ez mitol lehet?2018. jún. 12. 14:44
11/12 veterán vas válasza:
Igazán sajnálom de nem vagyok autószerelő. Vannak ebben a szakmában dolgozó ismerőseim/barátaim, és egyáltalán nem osztom az általánosító véleményedet, hogy Ők mind bunkók.
Más a végzettségem, viszont van némi rálátásom és tapasztalatom az autószerelésben is, ezért első körben segíteni akartam Neked. Ám olyan összefüggéstelen és logikátlan dolgokat állítottál, majd olyan hangnemet használtál, amire csak ez egy szó jutott eszembe válaszként: OSTOBA.
12/12 anonim válasza:
Pontosan.
Vagy megjátssza itt az agyatlan kretént,vagy az is.
Szerintem utóbbi.
Nade kérdés törölve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!