Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek míért nem indul...

Zsuborka11 kérdése:

Szerintetek míért nem indul el a CS:GO?

Figyelt kérdés
Amióta újra lett telepítve a gép(WIN7) azóta elindul a játék,bemegyek a játékba elinditom a meccset be is tölt de amikor rá kéne menni hogy folytatás akkor elszürkül és kifagy.Szerintetek kéne megint egy újratelepítés vagy valami alkatrész csere kéne? Köszi előre is a válaszokat.

2017. márc. 25. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Más játékok hogy viselkednek?

Milyen videokártyád van?

Milyen driver van hozzá telepítve?

2017. márc. 25. 16:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Jól boldogul a játékokkal például a Farcry 3-at mediumon 30-40 fpsel viszi,Maffia 2 legfelső felbontáson szintúgy.Egy viszonylag régibb videókártyám van egy ATI Radeon HD 4600-as a saját driverével.Szerinted segítene ha vennék egy jobb videókártyát(én egy Asus GTX 750 Ti ra gondoltam)?Amúgy mielött újra lett telepítve WIN XP volt rajta és úgy simán vitte,csak mióta újra lett telepítve azóta nem.
2017. márc. 26. 15:28
 3/3 A kérdező kommentje:
A műhelyes pályákat viszi csak social pályákat nem.A műhelyeseket is 70-90 fps között.Most nekem a képernyőfelbontásom 4:3 lehet ha visszaállítanám a rendesre menne(tapasztalatból kérdezem volt már ilyen az egyik barátommal)?
2017. márc. 26. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!