Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen programmal tudom...

Milyen programmal tudom kideríteni, hogy miért indul újra a számítógépem? Több lent!

Figyelt kérdés

Van,hogy beindítom a gépet,felmegyek youtube-ra,és 8 perc után kikapcsol és újraindul,de van hogy 2-3 óráig is bevan kapcsolva,és tökéletesen megy nem indul újra.Egyébként ezt a dolgot február óta tapasztalom.Szeptemberben lett összerakva a gép,addig semmi baja nem volt.

Config,ha esetleg ez segít valamit:

Asus z170 pro gaming

gigabite gtx 1070

intel core i5 6600

táp:corsair RM550x

2017. márc. 22. 19:19
 1/3 A kérdező kommentje:
Ramot már cseréltem benne,4x4 helyet 2x8 gb ram-ot tettem bele.tehát a ram hiba kizárva.a tápra gondolok még én,de akkor hogy lehet,hogy szeptember óta tökéletesen megy,és februárba megkattan??
2017. márc. 22. 19:44
 2/3 A kérdező kommentje:
közben az eseménynaplóban találtam egy olyan hibaüzenetet,hogy kernel power.ez lehet az oka?
2017. márc. 22. 20:35
 3/3 Doki26 válasza:

Csak tippelgetni tudok de:

1. Lehetséges, hogy az automatikus zár kapcsolja ki, abban az esetben, ha túlmelegszik a processzor. (nézd meg a hőmérsékletét, miután megtörtént ilyen)

2. Be van kapcsolva az ütemezett újraindítás.(ezt a feladatütemezőben tudod kikapcsolni)

3. Vírust kaptál, ami szórakozik a rendszerrel.(vírusellenőrzés futtatása)

4. Memóriahiba.(futtass egy memória diagnosztikát valamilyen programmal, vagy egy linux live CD-vel)

5. Operációs rendszer hiba (Újratelepítés)

2017. márc. 30. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!