Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől terpeszt az autó?

Mitől terpeszt az autó?

Figyelt kérdés

Jobb első kerék terpeszt a kocsin. Fel emeltem, meg rángadtam de semmi mozgás nem volt. Szilenteknek nincs baja (látszólag).

Futóműveshez még nem volt alkalmam elvinni de tartok tőle, hogy a szemrevételezésért is egy vagyont kérne.

2018. jún. 12. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Ma voltam futóműbeállításon. 7000 ft volt. Ha ez neked vagyon, akkor ne tarts autót, mert nem engedheted emg magadnak.
2018. jún. 12. 17:41
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi az offot. Nem erre voltam kíváncsi.

Nem egy alsó kategóriás kocsiról van szó.

2018. jún. 12. 17:44
 3/8 crudy ***** válasza:
57%

Futómű beállítást típustól függetlenül, kb ugyan annyiért csinálnak. Mondjuk, néha lehet h egy vagyon. Múltkor szereltem egy barátom autóját és utána elküldtem futóműveshez ahol elkértek 7 ezer forintot egy gumiharang cseréért.

Na de negatív dőlés. Tényleg el kell vinni beállításra, kb 6-7 ezerért megcsinálják vagy megmondják h mi a baja. Ha A rugó vagy a légrugó megereszkedik, attól is negatív dőlése lesz. Lehet megpadkáztad, lehet neki tolattak, stb.

2018. jún. 12. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszban semmi OFF-olás nem volt kedves kérdező... Felsőkategóriás autónál is ugyanúgy be kell állítani a futóművet. Ha ki tudtál fizetni 10 milkát egy autóért, akkor miért nem fér bele egy kb. 10 ezer forintos futóműbeállítás?
2018. jún. 12. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nem egy alsó kategóriás kocsiról van szó."

Bicska nyitogatóan nagyképű vagy !!!

2018. jún. 12. 20:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezen mit véltél felfedezni "nagyképűség" címén de ha így tetszik akkor nyitogasd azt a bicskát.
2018. jún. 13. 06:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez is az volt.

Nem kicsit vagy tenyérbemászó.

Viszket a cipőm orra, ha ilyen embert látok.

2018. jún. 13. 15:03
 8/8 A kérdező kommentje:

Úgy látszik abszolut nem vagy tisztában ennek az oldalnak a lényegével.

Kérdeznek válaszolsz, nem bele állsz a másikba.

Szerintem tök egyszerű a szisztéma, nem kell hozzá érettségi.

2018. jún. 13. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!