Caddy23 kérdése:
Milyen családi autót vásároljak?
Figyelt kérdés
Valamilyan családi autót szeretnék, már mondjuk ugy hogy eldöntöttem, Passat B6 1,9 TDI, aztán most elkezdtem félni a diesel-töl, eddig csak benzines autóm volt. Most tanácstalan vagyok, van valami ötletetek mit vásároljak, kb 4.000 euroig ami megbizható is. évi 10-15.000 km,kb 50% város,50% azon kivül.#autó #vlasztas
2018. jún. 2. 21:56
1/7 anonim válasza:
Családi autó hány gyerekkel? Csomagtartó mekkora kell?
2/7 anonim válasza:
Hát, ilyen használatra nem ajanlok dízelt. Nagyon kevés futás az egy évben h megérje.
Turbó benzin! Ugyan olyan jó, nyomatékos, ráadásul alacsonyrol húz. 1.2 tce renault grand modus
3/7 A kérdező kommentje:
1. Egy gyerek, csomagtartó minnél nagyobb.
2018. jún. 2. 22:21
4/7 anonim válasza:
Évi 15ezer km alatt ne vegyél dízelt
5/7 anonim válasza:
#4 Van olyan autó amibe értelmetlen benzinest venni, például ilyen a passatok java része. Főleg a B6, mivel ez a legnehezebb (~1,7tonna)
6/7 anonim válasza:
Egy dízel 100-150-200 kg-al nehezebb tud lenni benzines tarsánal. Évi 15 ezerre a turbó benzin a legjobb választás.
7/7 anonim válasza:
#6 Keresni lehet, a 303db eladóból 17db 2l(vagy nagyobb) benzin a többi dízel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!