Családi kombi 1,5-2 millióig, milyet?
Figyelt kérdés
Egyik barátom családi kombit keres. A keret nagyjából 1,5 millió a plafon a 2. Különösebb igények nincsenek de csak benzines, szemezett a Skoda Fábia kombival, pályán is használná a teljesítményre nézve. Kinek mivel van jó tapasztalata, mit ajánl ?2018. máj. 26. 21:30
1/5 anonim válasza:
Hosszas bíbelődés után oktávia kombit vettem 1.6 benzinest. 2008-as kiadás. 1.500.000ft
2/5 anonim válasza:
Octavia kombit én is tudnám ajánlani. Ennyiből szépet lehet kapni a 2. generációból. Benzinesben még a Focusokat is megfontolnám. Szerintem azok sem rosszak.
5/5 anonim válasza:
Impreza kombi kicsit 2 felett, de télen nyáron mosolyt csal az arcodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!