Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Legalább valamennyire elegáns...

Legalább valamennyire elegáns pick-up-ok léteznek már? Esetleg szép kombik? ( Régi USA, vagy új EU vasak, mindegy. )

Figyelt kérdés
A platónak, vagy csomagtérnek legalább 140-150 cm szélesnek, és minimum 170 cm hosszúnak kell lennie amellett, hogy elől öt utasnak is helye kell legyen.

2018. máj. 22. 14:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a Toyota Hillux elég elegnás. Vagy Nissan Navara, esetleg a Mercedes.
2018. máj. 22. 15:02
 2/12 anonim ***** válasza:

amíg a kérdés kiírásával szöszmötöltél, addig meg is rendelhetted volna az USÁ-ból az általad megadott méretű nagyvasat... Itt Budapesten szaladgál néhány lélegzetelállító méretű-hangú-szépségű csoda.

vagy...bemész a Mogyoródi úti szalonba, és megrendeled...amit csak a szemed-szád megkíván. Ford, Dodge, GMC..ezek az éllovasok.

2018. máj. 22. 15:03
 3/12 A kérdező kommentje:
De ezek közül melyek elegánsak (legalább valamennyire)?
2018. máj. 22. 15:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

ßaszki nem határozhatja meg helyetted senki hogy neked mi az elegáns.Teljesen személyreszabott.

Egy románnak a duster a csúcs,Nekem pedig a hilux,navara proli melós autó.

Jelenleg Ml mercim van...

2018. máj. 22. 16:01
 5/12 A kérdező kommentje:

Téged sem a kedvességed miatt kedvelhetnek...

Nem az volt a kiírásban, hogy nekem mi elegáns, hanem, hogy mi számít (legalább kicsit) elegáns pick-up-nak/kombinak.

De akkor néhány példa csak neked:

Jaguár, lexus elegáns, moszkvics, zastava nem.

Többiektől: vannak már (ha vannak egyáltalán) elegáns(abb) pick-up-ok, illetve a fenti méreteknek megfelelő kombik?

2018. máj. 22. 16:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Pont ugyanannyi neked megkeresni a gúglin, mint bárki másnak.

vedd a fáradtságot, és keress rá, ne itt gyalázz.

2018. máj. 22. 17:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Citroën CX Break illetve CX Familiale (7 személyes kombi). XM Break szintúgy. Pontos csomagtér méreteket nem tudok fejből mondani, de hatalmas; láttam már, akik piacoztak meg frizsidereket is hordtak vele. Elegánsak és kényelmesek - ez akkor is fontos ha törékeny a rakomány.
2018. máj. 23. 02:40
 8/12 anonim ***** válasza:

ez megfelel?

[link]

2018. máj. 23. 14:55
 9/12 anonim ***** válasza:

itt már a vásárlásu feltételek is megvannak, csak utalni kell.

[link]

2018. máj. 23. 14:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Európai embernek az X klasse. Bár ez egy átrajzolt drága navara. De szerintem jól néz ki.

Ha igazi pickup kell, akkor Dodge RAM, Ford F150, Toyota Tundra. Gyönyörűszép autók, és emellett elhúznak / elvisznek bármit szinte bármilyen terepen.

2018. máj. 28. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!