Legalább valamennyire elegáns pick-up-ok léteznek már? Esetleg szép kombik? ( Régi USA, vagy új EU vasak, mindegy. )
amíg a kérdés kiírásával szöszmötöltél, addig meg is rendelhetted volna az USÁ-ból az általad megadott méretű nagyvasat... Itt Budapesten szaladgál néhány lélegzetelállító méretű-hangú-szépségű csoda.
vagy...bemész a Mogyoródi úti szalonba, és megrendeled...amit csak a szemed-szád megkíván. Ford, Dodge, GMC..ezek az éllovasok.
ßaszki nem határozhatja meg helyetted senki hogy neked mi az elegáns.Teljesen személyreszabott.
Egy románnak a duster a csúcs,Nekem pedig a hilux,navara proli melós autó.
Jelenleg Ml mercim van...
Téged sem a kedvességed miatt kedvelhetnek...
Nem az volt a kiírásban, hogy nekem mi elegáns, hanem, hogy mi számít (legalább kicsit) elegáns pick-up-nak/kombinak.
De akkor néhány példa csak neked:
Jaguár, lexus elegáns, moszkvics, zastava nem.
Többiektől: vannak már (ha vannak egyáltalán) elegáns(abb) pick-up-ok, illetve a fenti méreteknek megfelelő kombik?
Pont ugyanannyi neked megkeresni a gúglin, mint bárki másnak.
vedd a fáradtságot, és keress rá, ne itt gyalázz.
Európai embernek az X klasse. Bár ez egy átrajzolt drága navara. De szerintem jól néz ki.
Ha igazi pickup kell, akkor Dodge RAM, Ford F150, Toyota Tundra. Gyönyörűszép autók, és emellett elhúznak / elvisznek bármit szinte bármilyen terepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!