Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol vásároljak Budapesten...

Hol vásároljak Budapesten családi házat?

Figyelt kérdés

15 millió forintom van. Szeretnék egy min. 55-60 m2-es átlagos állapotú házat, jó levegőjű helyen, elfogadható közlekedéssel. Melyik kerületet, ill. kerületrészt ajánljátok?

Előre is köszönöm a válaszokat!

#családi ház #levegő #elfogadható közlekedés
2013. júl. 14. 09:55
 1/3 anonim ***** válasza:

15 milláért Budapesten csak romot kapsz, vagy kerülendő környéken valamit.

Ellenben az agglomerációban ennyiért már új építésű ikerház fél is van, vagy hatalmas használt önálló ház.

2013. júl. 14. 11:08
 2/3 anonim ***** válasza:

ingatlan.com-on beírod az igényeket a keresőbe, és meglátod, h milyen a választék.

főleg lepukkantabb külkerületet fogsz találni, Svábhegyről, Hűvösvölgyről ne is álmodj :P

a 22. egészen nyugis, de a 17et is sokan szeretik.

mindenesetre én akkor sem költöznék világvégi külső kerületbe, pláne nem agglomerációba ha fizetnének érte.

2013. júl. 14. 12:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"mindenesetre én akkor sem költöznék világvégi külső kerületbe, pláne nem agglomerációba ha fizetnének érte."

Mindenkinek más az igénye.

Én egy 2500 fős településről, utolsó utca, utolsó házából, csendből nyugalomból költöztem az Astoriához, a lelkemet szaggatta szét az a hely. Nekem nagyon nem hiányzik, hogy a szomszédot halljam, érezzem, stb.. Nekem nem hiányzott az, hogy 2 utcával arrébb a kutyapisibe tudjak parkolni. Még ekkora retket, mocskot, mint ezek a belvárosi utcák, egyszerűen visszataszító, én sok-sok évvel ezelőtt amíg szüleimnek voltak malacai, trágyáztam disznóólat, de az nem volt ennyire visszataszító...

Nem tudom, mit lehet ezen szeretni.

Most az agglomerációban élek, ismét önmagam vagyok.

2013. júl. 14. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!