Budapesten a 10. kerület milyen környék?
Figyelt kérdés
lakást vennék, csak nem bízom kőbányában :S2013. jún. 27. 22:40
1/12 anonim válasza:
A 4 emeletes rész, Mádi u. környéke jó. A 10 emeletes rész (Sibrik) nem alkalmas minőségi életre csak átmenetileg.
2/12 anonim válasza:
Lakás mellé szerezz be viperát meg sokolót..
3/12 anonim válasza:
Az Ohidi park kornyeke egesz kellemes.
4/12 TappancsMancs válasza:
Állítólag nem biztonságos, de én itt lakok több évtizede és nekem semmi gondom se volt még ezzel. Azért hazánkban és fővárosban nincs bronx hogy be se lehetne menni.
5/12 TappancsMancs válasza:
"A 10 emeletes rész (Sibrik) nem alkalmas minőségi életre csak átmenetileg"
Hozzáteszem pont 10 emeletesben lakom és szerintem a minőségi élethez ennek nincs sok köze. Bár attól függ mit értesz minőségi élet alatt? Ez inkább ízlés - pénztárca és igények kérdése, hogy panelben, kőbányai panelben megfelel e valakinek.
6/12 TappancsMancs válasza:
... és 10 emeletes és Sibrik (Újhegyi lakótelep).
7/12 TappancsMancs válasza:
és ez akkor?
Bűnözési statisztikák - A betörők kedvenc kerületei
"Érdekes módon az elit budai kerületek is a sereghajtók között vannak: a XII. és a II. kerületben 0,6 százalék fölötti a betörési arány, ami veri a IX., a X., és a XVII. kerületi értékeket. "
8/12 TappancsMancs válasza:
Ahogy elnézem Kőbánya a betöréseket illetően valahol a budapesti középértéken van.
9/12 TappancsMancs válasza:
Itt meg mást ír:
De itt már a térkép is pontatlan nincs rajta minden kerület, III. pl rajta sincs.
Nézz utána talán.
10/12 TappancsMancs válasza:
* elnéztem rajta van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!