Budapest, Mátyás tér (8. ker). Milyen környék? Jó? Lehet ott lakni vagy inkább hanyagolandó? Mit takar az ottani rehabilitáció?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 17:58
1/21 anonim válasza:
Ha sokáig szeretnél élni, akkor nem mész oda.
Bear Grylls ott akarta tartani a legújabb túlélő show-ját, de lebeszélték róla.
2/21 anonim válasza:
Ku rvasor közepe, gladiátorképző + rézbörűek 99%-ban.
3/21 anonim válasza:
Valóban Budapest egyik legrosszabb környéke. Csak akkor menj oda, ha nagyon olcsó lakásra vágysz a város közepén, amúgy semmikép.
4/21 anonim válasza:
Nekem az egyik ismerősöm arrafelé lakik. Sokszor át szoktam menni hozzá, szerintem nem annyira gáz környék, mint ahogy sokan gondolják. Inkább a drogozókkal van a gond, nem a kisebbséggel. Őket kell inkább nagy ívben elkerülni.
6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is voltam arra fele de annyira nem tűnt vészesnek (persze pár alaklomból nehéz megmondani)de azért mégiscsak lelombozó a kisebbség jelentős jelenléte a környéken. De ilyen az én szerencsém, hogy ott találtam egy olyan lakást ami marhára tetszik, csak a környéket nem ismerem...
2013. máj. 5. 19:00
7/21 anonim válasza:
Nem ezt a lakást találtad?
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__424140..
8/21 anonim válasza:
Mielőtt döntesz, azért nézz körül este sötétedés után is.
Ha akkor sem zavar, és minden oké, akkor költözz.
9/21 A kérdező kommentje:
Nem-nem erről van szó, bár nagyon közel van ehhez. Egyébként ezt mindig még csak építik talán október az átadási dátum asszem.
2013. máj. 5. 21:20
10/21 anonim válasza:
az egyik legputribb környék pesten, ne költözz oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!