Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Budapest, Mátyás tér (8....

Budapest, Mátyás tér (8. ker). Milyen környék? Jó? Lehet ott lakni vagy inkább hanyagolandó? Mit takar az ottani rehabilitáció?

Figyelt kérdés

2013. máj. 5. 17:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%

4. vagyok. Nem értem, hogy miért lettem lepontozva. Hetente járok arra különböző időszakokban, mégis itt vagyok. Sose nem ért semmi incidens, pedig nem vagyok kisebbség.

Persze aki sosem jár arra, csak a régi beidegződések alapján válaszol, az lepontoz, mert nem egyezik a véleményünk...

2013. máj. 13. 20:15
 12/21 anonim válasza:
41%
szerencséd volt..attól még puttó környék marad, tele balhés emberrel
2013. máj. 13. 21:51
 13/21 anonim válasza:
49%
6 éve itt lakom a környéken, főiskolás koromban költöztem ide. Semmivel sem gázosabb, mint pl. Kőbánya, vagy a IX. kerület. Épült egy csomó új ház, meg a régieket is folyamatosan újítják fel. Évről-évre érezhetően fejlődik. Nekem semmi problémám nem volt eddig itt.
2013. máj. 29. 14:42
 14/21 zsuzsa1985 válasza:
26%
Ne izgulj, szerintem nem teljesen oké. Én is itt lakom a közelben, a tér, meg a környéken sok ház szépen fel lettek újítva. Vannak térfigyelő kamerák, én úgy látom, hogy nagyon sokat költöttek erre a részre az utóbbi években. Hülyeség, hogy félni kellene itt, ezzel az erővel egész Bp-en félhetsz. Albérletben lakom itt, boldog lennék, ha valaki venne nekem a környéken egy lakást!
2013. máj. 29. 22:09
 15/21 anonim válasza:
44%

1etértek zsuzsával és a többiekkel is, akik azt mondják, hogy ne hagyd magad netes pársoros odaböffentések miatt beparáztatni...

ok, én nem lakom ott, de járok arra sokat. Kapásból öt másik környéket tudok mondani a külkerületekben, ahová inkább be nem tenném a lábam.

Ha kíváncsi vagy, meg ne a netre hallgas, menj el, nézd meg, sétálj át rajta este, éjszaka, ülj be egy csehóba, aztán meglátod. :D

2013. máj. 29. 22:42
 16/21 anonim válasza:
54%

15 éve nagyon durva környék volt, épp akkor jártam arra udvarolni. Akkor indult be a rehabilitációs program, ami arról szólt, hogy a normális lakókat átköltöztették már felújított épületbe, a nem normálisakat, meg kirakták a kerületből. Az én párom is így került át felújított házba a körúton belülre (szóval igen, normális lakó volt :) ).

Akkor sem volt nagy gáz a környékkel, de volt, hogy futni kellett éjszaka. Azóta, a rehabilitációnak, lakosságcserének meg a sok kamerának köszönhetően teljesen normális lett a környék. A híre lassabban javul, mint maga a terület :)

2013. máj. 30. 12:56
 17/21 anonim ***** válasza:

Az előttem szóló leírta a lényeget:

A híre lassabban javul sokkal, mint maga a környék.

2013. jún. 9. 19:59
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát, a Mátyás téren nem laktam még, de amit a 99-esen látok nap mint nap, amikor átmegyek Józsefvároson, az meggyőzött arról, hogy oda nem akarok költözni.
2013. jún. 9. 22:22
 19/21 anonim válasza:
11%

Ja fantasztikus a környék nagyon... Végül is... A kék pont bezárt, szét van dobálva a környék tűvel, az összes barom banda ott száll le, gyakori az ordítozás és verekedés több klán között. Fantasztikus környék tényleg... :) Térfigyelő kamera semmit sem ér, térfigyelő kamera alatt raboltak ki egy nőt, mi hívtuk a rendőrséget, mert ők "nem látták", aha, kamukamera. A legtöbben egyáltalán semmilyen szerkentyű sincs. Akinek ép az esze az nem költözik oda.

Ott laktam évekig és semmi jóról nem tudok beszámolni, csak a közlekedés jó, bár az sem az igazi a 99-es pöfékelő ikarus és leselejtezett belga busztól olyannyira büdös van, hogy alig lehet meglenni. Drogosok, réti négerek és nagymagyar idióták a legaljább fajtából.

Aki csak arra utazik és nagy a pofája, az este próbálja ki 10 után, nem hiszem, hogy többé arra utazna haza pl Pesterzsébet felé. Aki hülye költözzön oda és veresse meg magát jól... ez a véleményem.

2014. jún. 11. 08:14
 20/21 anonim válasza:
Diószeghy Sámuel utca közepén lakok, magyar vagyok és még ha hajnalban megyek haza akkor sincs semmi gond. Ha nem szólsz hozzájuk általában ők se hozzád. Aki nem itt lakik az nem értheti :)
2014. dec. 17. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!