nem egy úri villanegyed, annyi szent :)
ha a halál és az odaköltözés közt kellene választanom, max akkor választanám. nekem nagyon nem jön be az a sok rikácsoló, csencselő barnabőrű... és akkor még finoman fogalmaztam.
az 1 dolog, h olcsó, de nem érezném magam biztonságban, ha sötétben kéne ott egyedül kóricálni... az eleje még csak-csak, de 1-2 villamosmegállóval beljebb a Teleki felé már kifejezetten húzós.
A Víg utcában már nagyon szép lakások vannak, és ugye ez a Népszínházból nyílik. Szóval a környéket igyekeznek rehabilitálni, de mit sem segít, ha a férgese ugyanúgy a környéken kóborol.
Ennél szomorúbb, hogy volt egy késelés valamikor tavaly ősszel. Én amondó vagyok minél közelebb laksz a körúthoz, annál nagyobb a biztonság. Ha egy "svéd" késelni akar, késelni fog, de legalább kapsz segítséget. Persze az ember kerülni akarja az atrocitásokat.
Egyik haveromtól kérdeztél meg tudja-e az időt. Hiába mondta; jött a támadás. Fekete öves karatésként azonnal a földre küldte a srácot. Sajnos nem mindenki tudja ezt illetve ritkán járnak a lidércek egyedül, segítség nélkül.
Jobb félni mint megijedni: sok sztereotípia van sok kerülettel kapcsolatban, mégis, érdemesebb többet fizetni biztonságosabb környéken lévő lakásokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!