Mire gondolnátok egy sok ideig hirdetett autó esetében?
Kinéztem egy autót a kínálat közepéről.
Már 2 hónapja nézegetek autókat vásárlás céljából, úgy emlékszem már akkor is fent volt, bár nem azonnal néztem ki.
Aztán egy szerelő ismerősömnek mutattam, ő mondta,hogy ez az autó járt náluk, motor baja volt, de megcsinálták, költött rá a tulaj szépen.Arra is emlékezett,hogy minőségi alkatrészek kerültek bele, de már 1 éve nem látta a kocsit így nem tudja most milyen lehet.
Felhívtam a tulajdonost, egy abszolút korrekt, normális embernek tűnt, a motorproblémára rákérdezve sem lepődött meg, egyből mondta,hogy mi volt, és mi lett megcsinálva illetve,hogy hogyan (egyezett azzal amit a szerelő mondott)
Állítólag azért cserélné le mert céges autója van,és nincs szüksége két autóra.
Azt is mondta,hogy a vezérlés meg az olajcsere aktuális a közeljövőben, de azt amúgy is illik megcsinálnia az új tulajnak.
Viszont továbbra is valahogy gyanús nekem,hogy ennyi ideje fent van...1 hónapja biztos, de ha nem csal az emlékezetem akkor inkább kettő.
Azt mondta,hogy vidéken dolgozik, és kevés a szabadideje, úgyhogy ha megakarom nézni/venni egyeztetnünk kell, és lehet,hogy csak hétköznap ér rá.
Gondolnám,hogy elfoglalt ember, de ha elakarja adni a kocsit, és tényleg olyan mint amilyenek be van mutatva akkor már csak össze tudott volna hozni egy találkozót egy vevővel aki el is viszi, nem?!
Nem tudom mit gondoljak.
Valahol igaza van az elsőnek, én inkább arra gyanakszom hogy mivel magánszemély hirdeti igy kevesebb ember figyelmét ragadja meg.
Én egy 2011es Octaviát hirdettem gyönyörű állapotban szervizkönyvel fél évig fent volt használtautón már 500.000Ft engedtem rá se kérdeztek beadtam egy kereskedésben még azon a héten elvitték kedvezményes ár nélkül.
1-2 hónap nem számít soknak. Ilyen gyorsan általában csak azok az autók kelnek el, amik jócskán áron alul vannak hirdetve, mert a tulajnak azonnal kell a pénz.
Egy reális áron hirdetett normál állapotú autó eladásához simán kellhet fél, vagy akár egy év is.
Millió egy oka lehet.
Amit én vettem tavaly, azt nagyjából fél éve hirdették. Igaz ritka autó, volt egyszerre kb. 15-20 db a piacon ezzel a motorral. Privát eladó, gyenge minőségű képek stb stb.
Elmentem, egyből megvettem, azóta se bánom.
Ha telefonban normális az eladó, el kell menni megnézni.
a karbantartott autók hirdetését sokszor fel sem hívják mer "drága", meg sok benne a kilóméter.
1-2 hónap nem számít soknak egy valós futásteljesítmébyű kocsinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!