BMW vs Mercedes-Benz?
egyik sem jobb. izlés kérdése, kinek mi a jó
általában a fiataloknak, sportosabbaknak a BMW tetszik jobban.
Attól függ melyik modellek.
Suvok közül egyértelműen a Mercik szebbek, szerintem.
Viszont szedánokból a BMW viszi a prímet.
Ha sok pénzem lenne, tartanék egy Mercedes GLS-t mindennapi használatra és egy BMW M4-et csapatós autónak.
én is legszívesebben mindegyikből egyet, de ha jót akarok venni, akkor egyelőre csak egyet engedhetek meg magamnak.
Lehet, hogy azért jön be nekem jobban belsőleg a BMW, mert megszoktam, hogy ők viszonylag egyszerűen, de dizájnosra tervezik a belsőt, viszont a Mercinél sokkal több belül a kerek forma, az ívek, és nekem kicsit időtműltnak tűnik a fedélzeti kijelzőn az operációs rendszer a BMW-hez képes, a BMW-ben (F30) kicsit jobban beépítették a műszerfalba, viszont egy CLA Mercinél olyan érzésem van kicsit, mintha utúlag egy tablet lenne bevéte kijelzőnek.
De az igaz, a két fő márkáról beszélünk, rossz egyik sem lehet.
Örök vita, de azért elmondom én is a véleményem:
Audi.
Külsőre kicsit túl konzervatív, de pont amiatt időtálló a formája, például a 15-20 éves Audik sem tűnnek ócskának emiatt, mert egyszerűen nincsenek túlcsicsázva, hanem egyszerűek, letisztultak, de elegánsak. A belseje szintén az Audinak tetszik nekem a legjobban. Most átvágtak egy teljesen új irányba az A6//A7/A8-al, tehát hogy gyakorlatilag képernyő az egész autó belseje, de eddig mindenki dicséri aki próbálta, szóval úgy látszik jó irányba mennek. Technikailag szintén az Audiban bízom a legjobban, a TDI motorok nagyon jók, és az utóbbi években a benzineseik is jók.
Kinézetre, kényelemre tényleg jók. Családban van Merci ML, új hatos és hetes Bmw. Merci motorban nagyon jó, alvázza már nem igazi. BMW kényelmes, gyors, ritka szar motorokkal. Tavaly 6-snak besült hengere. Majd közölték, hogy ez ritka hiba egész EU-ban összesen 6db ilyen volt. Ebből kettő a mi utcánkban :D.
Ismerősnek új 7-s 740d, 1 éves autó, 2. Turbó csere.
akkor nem valami nagyon új BMW lehetett xdd
Milyen kódjelű? A 7-es nem E65 véletlenül? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!