Mit gondoltok a mitsubishiről mint márka?
Figyelt kérdés
Nekem egy 1.3 95 lovas coltom van 2007 es és eddig kifogástalan, de mondták azt mások hogy japán az mind jó szerintetek?2018. máj. 29. 14:15
1/2 anonim válasza:
Jobb sorsra érdemes márka. Régen alkottak pár maradandó hírnevű modellt, de nagyon sok melléfogásuk volt/van. Ezek csak viszik a pénzt. Míg jó profitot termelő modellből alig van ha egyáltalán van nekik. Most már ugye új tulajnál vannak a Renault-Nissan konszern személyében. De jó ideje csak úgy tudott már fennmaradni a márka hogy a Mitsubishi Csoport (Mitsubishi Group) többi tagja tartotta el.
Sajnos már a 2007-es Colt is erősen a leszállóági szakasz terméke, tele nagyon otromba és olcsó megoldásokkal. De még ezt is sikerült nekik alulmúlni a Space Starral (más piacokon Mirage-zsal). Hihetetlenül gagyi kis autó. Az USA legolcsóbb újként kapható autója.
2/2 A kérdező kommentje:
De mi lehet olyan rossz benne? XD Nem is értem, csak abból kiindulva hogy rendszeresen vezetek mitsut meg suzukit is és szerintem jó autók :D Ez a mirage mitől olyan népszerűtlen?
2018. máj. 29. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!