Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok a mitsubishiről...

Mit gondoltok a mitsubishiről mint márka?

Figyelt kérdés
Nekem egy 1.3 95 lovas coltom van 2007 es és eddig kifogástalan, de mondták azt mások hogy japán az mind jó szerintetek?
2018. máj. 29. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Jobb sorsra érdemes márka. Régen alkottak pár maradandó hírnevű modellt, de nagyon sok melléfogásuk volt/van. Ezek csak viszik a pénzt. Míg jó profitot termelő modellből alig van ha egyáltalán van nekik. Most már ugye új tulajnál vannak a Renault-Nissan konszern személyében. De jó ideje csak úgy tudott már fennmaradni a márka hogy a Mitsubishi Csoport (Mitsubishi Group) többi tagja tartotta el.

Sajnos már a 2007-es Colt is erősen a leszállóági szakasz terméke, tele nagyon otromba és olcsó megoldásokkal. De még ezt is sikerült nekik alulmúlni a Space Starral (más piacokon Mirage-zsal). Hihetetlenül gagyi kis autó. Az USA legolcsóbb újként kapható autója.

https://www.youtube.com/watch?v=5aCsNs3eYTE

2018. máj. 29. 14:37
 2/2 A kérdező kommentje:
De mi lehet olyan rossz benne? XD Nem is értem, csak abból kiindulva hogy rendszeresen vezetek mitsut meg suzukit is és szerintem jó autók :D Ez a mirage mitől olyan népszerűtlen?
2018. máj. 29. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!