Gumin a márka feliratot mivel lehetne lefesteni?
Szeretném majd lefesteni a Michelin feliratot a gumin. Olyan festékre lenne szükségem, ami ha véletlen nem lenne szép rajta, akkor lejönne.
Köszönöm!
Köszi a választ, sokat segítettél. :)
Majd körbenézek.
Van gumifilc pont erre.
De próbának ajánlom a gombfestéket, esetleg a temperát. Ha nem tetszik az első eső úgyis lemossa.
Továbbá nem árt szem előtt tartani, hogy ez a festett feliratos abroncs a régi vágású, 60-as, 70-es, 80-as évekbeli amerikai "izom autókon" áll jól, vagy azt a dizájnt követő újabbakon!
(Épültek még olyan megjelenéssel akkoriban japán és európai modelek is!)
A minap láttam egy Renault Megane-t ilyen feliratozással, az is épp Michelin volt. Hát... mint tehénen a gatya!
Tudom mitől vízfesték a vízfesték. Ez csak a tempera név vízfestékes lolra ment.
Leírom hogy tempera, mert ez a neve, erre kijavít hogy az vízfesték. Oké lol.
Először is köszönöm a válaszokat, sokat segítettek! :)
Temperával próbálom majd ki először, most csak az a lényeg, hogy lássam milyen.
3-as: igen, nyilván nem mindegyiken mutat jól, főleg nem egy full gyári kinézetű autón.
De amin próbálnám, az már egy kicsit módosítottabb autó (ültetés, nagyobb felni,stb :) )
Magam elé képzeltem egy zöldség-kiskereskedő által üzemeltetett 30 éves Dacia kombit, amin a lefutott 165x13-as gumik DEBICA felirata, ki volt pingálva vízbázisú irodai hibajavítóval.
Jááááááj! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!