TCe 90 LPG (Dacia ) motorral van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Ugy latom csak a Dacianal kaphato gyarilag LPG uzememu motor, hogyhogy a tobbi gyarto kinalataban nem szerepel? Nezegettem tobb markat is de sehol semmi, foleg nem ilyen elerheto arban, igy elgondolkoztam rajta hogy duplan megerne , kb 4 millabol van egy minden extras uj auto (na jo, olyan amilyen, de megis :) amivel minel tobbet mennek annal jobban megeri.2018. máj. 27. 22:24
1/2 anonim válasza:
Én nem ismerem , de annak jónak kell lenni.
2/2 anonim válasza:
Romániában minden nagyváros tele van LPG-re alakított Loganokkal, így idővel a Daciánál rájöttek, hogy igény lenne akár egy gyári LPG rendszerre is. Ez be is jött, Romániában rengeteg Logant LPG-vel felszerelve adnak el már újonnan is, biztos gondolták, hogy Magyarországon is megpróbálják, ezért lehet, hogy csak a Daciánál van ilyen ajánlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!